Archief Onze Wereld Schooljaar 2016-2017

 

Groepsfoto's schooljaar 2016-2017

Groepen1 en groep JK
Groepen 2
Groepen 3
Groepen 4
Groepen 5
Groepen 6
Groepen 7
Groepen 8

 

Website Wereldnieuws schooljaar 2016-2017

Welkom op school!
Extra taallessen
De eerste zwemlessen
Feest in de Bibliotheek
Cutuuronderwijs op zijn Haags: wat hoor ik?
Meester Paul 25 jaar op Onze Wereld!
Bezoek uit India
IJsjes in de klas!
Leerlingenraad
Koffie XL
Naar het Openluchttheater
Kleurplaten winnaars
Cultuuronderwijs op zijn Haags: Tomaten op het dak!
KINDERBOEKENWEEK 2016
Herfstwandelingen groepen 1 en 2
Sinterklaas Husselkwis
Studiedag met de ouders
Sinterklaas strooipieten16
Nationale Voorleeswedstrijd
Theaterschool Sinterklaasvoorstelling
Sinterklaas FEEST
Vacature pagina
KERSTMIS Zingen bij de buren
KERSTMIS Wereldtheater vol Wensen
KERSTMIS Kerstontbijt
Erop uit met het Cultuurmenu!
Groepen 8 VO bezoek
Studieklassen
Studiedag 31 januari 2017

 

Onze Wereld Berichten en Agenda
Nieuws uit de groepen 1 en 2
Holi feest Wijkpark Transvaal
Briza Alle Hens aan Dek!
THE MATCH sportdansvoorstelling
PASEN 2017 informatie
Afscheid juf Patricia
SPORTDAG groepen 5-6-7
Op TV; opnames Nickolodeon Kwis
Naar Leiden
groepen 3 Knuffeldokter
WERKWEEK 2017 groepen 8
Zomerfeest 2017 groepen 1-2-3
SCHOOLREIS groepen 4-5 naar Drievliet
SCHOOLREIS groepen 6-7 naar de Efteling
Theaterschool 1001 DAG
Zomerfeest groepen 4
SCHOOLREIS groepen 1
SCHOOLREIS groepen 2 en 3
De Haagse Dierentuin groepen 7
Juf Jennifer en juf Pauline geslaagd
Leesfeest groepen 3
Afscheidsmusical groepen 8
Laatste week Koffie XL
Afsluiting CEES
Afscheidsavond groepen 8
Voorleeswedstrijd groepen 4
De laatste schooldaaaaag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blokkentest

 

WERELDNIEUWS SEPTEMBER 2016 nr. 171: De eerste dag op school en vakantieverhalen, leerlingen inschrijven bij meester John, de eerste zwemlessen in de Houtzagerij, architecten op bezoek, TVWest door de school met van de Kaart, heropening bibliotheek Transvaal, warme dagen en ijsjes van meester Hans, studiedag en Prinsjesdag aan het strand, teldatum leerlingen 1 oktober, winnaars kleurplaten WELKOM en nog veel meer Wereldnieuws!

 

Wereldnieuws oktober 2016 nr.172;  Koffie met wat extra’s voor de ouders, samen naar het Zuiderpark, 6b op hoog bezoek bij de Urban Farmers, Voor Altijd Jong! Kinderboekenweek 2016, Groepen 7 naar de dienst Archeologie, Cultuuronderwijs op zijn Haags in groep 3b, Groepen 5 naar het Haags Gemeente Archief, kalender met tips, herfstwandelingen groepen 1 en 2 en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws november 2016 nr.173;  Sinterklaas weer in Nederland, pannenkoekenrestaurant bij de groepen 3, veel auto’s in het Louwmanmuseum met de groepen 4, Geef het Door Taallessen voor de ouders, hoe maak ik een Surprise, groepen 5 naar Panorama Mesdag, het zoete Suikerbord, Techniekdag in het Wereldtheater, Sinterklaasvoorstellingen door de theaterschool, Koffie met wat extra’s voor de ouders, De Gruffalo in het Wereldtheater, een Sinterklaas Hussel Kwis en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws december 2016 nr.174;

Studiedag met de ouders, strooipieten in de klassen, Lego wedstrijden, 5b maakt eigen sinterklaasboeken, Pietengym, Rommelpieten, Husselkwis, Sinterklaasvoorstellingen in het Wereldtheater, Sinterklaas feest op school, Kerststukjes maken, de Kerstkalender en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws nr.175 januari 2017. Zingen bij de buren in het zorgcentrum Transvaal, groepsfoto maken, op zoek naar een nieuwe directeur, art-S-cool groepen 4, Danspresentatie groepen 3 en 4, atelierbezoek groep 8d, Taekwondo lessen, groepen 1 naar het Mauritshuis, groepen 3 naar het Haags Historisch museum, vuurwerk, oliebollen en koffie XL...veel Wereldnieuws...in 3d!

Wereldnieuws februari 2017 nr. 176: op bezoek in 7c…met Bollywood dansen in het Wereldtheater, Schaatsen in Scheveningen, groepen 8 op zoek naar een nieuwe school, oefenen voor de voorleeswedstrijd, studieklassen op de woensdagmiddag, verkeersles, letterspeurtocht groepen 3, nieuwe rapporten, Engelse lessen, Art-s-Cool bezoek atelier, Valentijnsdag en nog veel meer Wereldnieuws!

 

Wereldnieuws april 2017  nr. 178; op bezoek bij groep 6d….Week van het Geld, Art-s-Cool atelier bezoek groepen 3, Kangoeroe wedstrijden, groepen 2 naar het Mauritshuis, lessen van de Brandweer, de Taalklas naar Blijdorp, voorstelling The Match voor de groepen 5, 6 en 7, proeven van de methode Taal Actief, bezoek gebedshuizen groepen 6, Pasen in alle klassen, het afscheid van juf Patricia en nog veel meer….Wereldnieuws!

 

WERELDNIEUWS JUNI 2017 NR.179

Wereldnieuws juni 2017 nr.179; concert kinderkoor, afscheid van juf Patricia in alle leerjaren, groepen 8 debat in bibliotheek Transvaal, afsluitingen CEES cursussen, Theaterschool met voorstellingen, Werkweek groepen 8, Knuffeldokter bij de groepen 3, Zomerfeest groepen 1, 2 en 3, Schoolreis groepen 4 en 5 en nog veel meer Wereldnieuws!

 

Wereldnieuws juli 2017 nr. 180; Schoolreis van de groepen 6 en 7 naar de Efteling, Art-s-Cool en de Haagse Dierentuin, schoolreis groepen 2 en 3 naar de Linnaeus hof, Juf Jennifer en juf Pauline geslaagd, uitreiking certificaten Kleuterplein, staking in het onderwijs, Zomerfeest groepen 4, Theaterschool voorstellingen, schoolreis groepen 1, start afscheidsmusical groepen 8, koffie XL voor de ouders, leesfeest groepen 3 en nog veel meer….wereldnieuws!

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.