Sinterklaas Feest 2016 op Onze Wereld

Maandagmorgen 5 december 2106....Sinterklaas en al zijn Pieten brachten een bezoek aan Basisschool Onze Wereld! De Pieten waren gul met cadeautjes...zelfs Sinterklaas was ingepakt. De groepen 1 t/m 4 en veel ouders zongen de Sint toe op de speelplaats van de Brandtstraat nr. 87. Na een rondgang langs de klassen was het de hoogste tijd om feest te vieren samen met de groepen 1 t/m 4 in het Wereldtheater. De groepen 5 t/m 8 kwamen Sinterklaas toezingen in de versierde aula in de Brandtstraat nr. 80.
Een drukke dag voor Sinterklaas!
 
aaaaa jes ik zie mezelf in de grote foto ,nou ja het was echt een leuke dag enz... yagmur 8c
 
Het was een echte leuke SINTERKLAAS feest GEVELCITEERD.....
 
het was wel heel leuk hoor mijn surprise was echt groot (biga) ik heb een stressbal een schaar een pen dat aan de ene kant een pen is en de andere kant een stift is en mijn laatste cadeau zijn 6 bff armbanden
 lina 6c
 
ik heb het sint in de stat boek gewonen oje oje oje oje oje oke dag   alemaal   zara 4a
 
Hallo kinderen van 12345678  was sinterklaas ?????? En de pieten??? Die pakje waar een egt leuk hoor vintje het leuk achmet mirac 4b
 
 
 
Liedjes, mooie gedichten, tekeningen en natuurlijk samen zingen voor Sinterklaas! Alle kinderen waren deze dag 's middags vrij. De mooi gemaakte surprises gingen mee naar huis samen met alle cadeautjes....dank u wel Sinterklaas en graag tot volgend jaar!    
 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                     
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!    Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.