KINDERBOEKENWEEK 2016: Voor Altijd Jong!

De laatste week voor de herfstvakantie...Kinderboekenweek! Alle groepen kwamen op bezoek bij Opa Rien & Opa Theo in het Wereldtheater! met zelfgemaakte dans en toneel, gedichten, verhaaltjes over oma en opa, voorlezen uit een mooi boek en vooral met z'n allen meezingen met het Kinderboekenweeklied: Voor Altijd Jong!
 
het was heeel leuk ik ging Joris en de geheimzinnige toverdrank  2 blz.. lezen ik kreeg kompilimentjes van meester Jamal
 aynur 7bbb
 
 was heel leuk.   we gingen dansen  besra 7c
 
dit was leuk en grappig 5d melike
 
het was leukkkkkk aynur 7d
 
ik vond het heel leuk op de Kinderboekenweek ik de denk dat wij de  beste ware fijne vakantie doei meryem 6d
 
Het was heel leuk met onze boekendans in groep 6b. volgens mij waren wij de beste!!!GROEP 6B HEEFT GEWONNEN!!!
Zeliha 6b
 
het was heeeeeeeeeeel leuk en wij gingen ook dansen        Ishak 5B
 
het was fantastisch fijne vakantie 8
 
Meester Theo en meester Rien. Bedankt voor een mooie en vooral gezellige voorstelling. We hebben in de klas nog even gepraat over al het moois wat langs kwam.   Wat een lees, dans en acteertalent zit er in groep 7 ! Knap gedaan allemaal.  Groeten van meester Paul 7b.

Opa Rien & Opa Theo waren verbaasd hoe mooi er werd voorgelezen en hoe prachtig er werd gezongen!  Met dank aan alle kinderen, juffen en meesters! Alle klassen kregen ook nog een leesboek kado; Voor Altijd Jong! Er komen natuurlijk nog meer foto's en ook video voor in het Wereldnieuws!

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.