Smakelijk Cultuuronderwijs op het dak! 

Maandagochtend 3 oktober brachten leerlingen van groep 6b van Basisschool Onze Wereld een bezoek aan de 'Urban Farmers' Hoe kweek je midden in de stad je eigen tomaten? dat doen de 'Urban Farmers' hoog bovenop een dak....samen met heel veel vissen en bijen! Bijzonder om te zien en te proeven...een smakelijke les op een bijzondere plek van Cultuuronderwijs op zijn Haags.
 
Het was heel leuk ondanks ik hoogtevrees had en niet naar de mooie uitzicht kon kijken.
Elif Azra  6b
 
Het was Heel leuk we gigen tamaten proeven en tomaten woorden van vissenpoep gemaakt op boedrij heb je grond maar bij 'Urban Farmers NIET.
 Melisa 6b
 
het was erg leuk bij de kas het was midenvan de stad ik woon daar het was heel hoog op de dak.
het was erg leuk op de dak en ik woon daar in laumazirellan
efekan 6b
 
het was super leuk en we gingen een tijger tomaat genoemt super leker wouw eg super leuk eg en ze hade visse super cool het was op de 6de verdiping hele was wel heel hoog maar de hele klas durf te kijken
imraan    6B
 
heel erg leuk!!! eliza 5b
 
hee grapeg tomaate op de dak imraan 6b

Nog even op het dak kijken van de Urban Farmers? Klik hier door naar de website!

 

TERUG

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.