De groepen 1 en 2 vormen samen met de groepen JK (Jongste Kleuters) en de peuterspeelzaal de Voorschool.  De groepen 1 zijn in 4 lokalen te vinden op de parterre van Basisschool Onze Wereld in het schoolgebouw Brandtstraat 87. Ook de groepen 2 zijn hier te vinden; een groep (2d) zit op de eerste etage. De groepen JK (Jongste Kleuters) hebben eigen lokalen onder de grote gymzaal en grenzend aan de speelplaats. De peuterspeelzaal zit met 7 groepen tegenover de school in de Beijersstraat.

 

  

 

Met het Cultuurmenu bezochten de groepen 2 op 17 en 21 maart 2017 Het Mauritshuis in Den Haag.Samen met Maurits Muis van het Mauritshuis dwalen door de zalen en mooie schilderijen bekijken. Kom je kijken in mijn museum.....daarna konden de kleuters zelf in het atelier aan de slag!

 

Meer weten of zien? klik hier verder!

WEBSITE Mauritshuis
WEBSITE Cultuurmenu 
 

Met mooi lenteweer brachten de groepen 1 en 2 een bezoek aan Stadsboerderij De Woelige Stal aan de rand van het Wijkpark Transvaal. Helpen met opruimen, de dieren te eten geven en veel aaien....met zoveel dieren erbij is er altijd wel wat te doen op de stadsboerderij; ook na schooltijd kun je er terecht om de boer te helpen!    

Met meer kleuters bij de groep JK (Jongste Kleuters) is de taalklas vanaf vrijdag 10 maart 2017 verhuist naar de ruimtes in het Wereldtheater. De kleuters krijgen hier 3x per week extra taallessen van juf Jennifer.        

Donderdagochtend 9 maart waren de ouders uitgenodigd om samen naar de expositie te kijken in de klassen van de groepen 1 en 2. Het was druk in het museum! In de eigen klas kreeg iedereen een museum kaart om het letterspel te spelen, verborgen tussen alle kunstwerken bij de groepen 1 en 2! Kom je kijken in mijn museum?

 

 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.