Afscheidsavond leerlingen van de groepen 8

 

 

Pittige Tijden voor de groepen 8....woensdag 5 juli 2017 een warme afscheidsavond op Basisschool Onze Wereld; samen met veel leerkrachten, leerlingen en de ouders nog een keer de verjaardag van de sultan vieren! Samen kijken naar de video van de werkweek, toegezongen worden door de juffen en meesters en iedereen met een roos en mooie wensen voor de toekomst naar huis. Eerst maar even uitrusten....fijne vakantie allemaal! 

 

de afsheidsavond was heel leuk en mooi, maar het had ook minder leuke kanten. want ik zou mijn vrienden en vriendinnen nooit meer zien. zonder meester theo hadden we niet al die mooie herinneringen van elkaar en onze wereld. ik zal volgend jaar vaakn op bezoek komen bij meesters en juffen. ik hoop dat ik dan de les niet verstoor met mijn komst.
anastasia en vitoria 8d​

 

 

Zelf nog wat typen? Stuur je mail naar de VAKANTIE BRIEVENBUS!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.