LIVESTREAM

 

De eerste schooldag na de zomervakantie is op maandag 21 augustus 2017.
Allemaal een fijne vakantie!
 
 
 
 
 
 
 

Op maandag 26 juni 2017 zijn certificaten 'KleuterPlein' uitgereikt aan de juffen en meesters in de onderbouw. Allemaal gefeliciteerd! 

Juf Pauline en juf Jennifer zijn geslaagd voor hun opleiding schoolleider basis bekwaam. Gefeliciteerd! 

 

 

 

   Wat een onvergetelijk feest. Ik ben nog steeds bezig met het verwerken van de indrukken. Lieve leerlingen van onze wereld ik bedank julie en de meesters en juffen van harte voor het mogelijk maken van dit feest.  ik zal jullie niet gauw vergeten. Ik geniet nog na tot ziens.  groetjes juf Patricia

Maandag 13 en dinsdag 14 maart 2017 was muziektheater Briza op bezoek in het Wereldtheater; de groepen 1 t/m 4 van Basisschool Onze Wereld mochten meedansen, meezingen en meespelen met alle liedjes en verhalen in de voorstelling 'Alle Hens aan Dek!

Wereldwijd wordt jaarlijks door meer dan een miljard mensen het Holifeest gevierd. Dus ook in Den Haag! Een nieuwjaar- en lentefeest met kleurrijk poeder en een kleurrijke programmering; een optocht, muziek en dans voor iedereen in het wijkpark Transvaal!

Donderdagochtend 9 maart zijn de ouders uitgenodigd om samen naar de expositie te kijken in de klassen van de groepen 1 en 2. In de eigen klas krijgt u een museum kaartje, daarmee kunt u meedoen met het letterspel verborgen tussen alle kunstwerken bij de groepen 1 en 2!   

Veel bezoek van leerlingen van Onze Wereld in de Bibiliotheek Transvaal en niet alleen in de afgelopen vakantie maar ook na schooltijd; samen een spannende quiz spelen, mooie dingen maken met Art-s-Cool en natuurlijk ook veel lezen en voorlezen!  

In de voorjaarsvakantie vinden er veel activiteiten voor kinderen in Den Haag plaats! Klik hier verder voor meer informatie:
WEBSITE LENTE KRIEBELS kindertheaterfestival
WEBSITE KROKUS KABAAL festival

Nog steeds geen nieuwe directeur voor Basisschool Onze Wereld gevonden....maar we zoeken door! Nieuwe ronde, nieuwe kansen. 
Haagse Voorlees Ronde

Meer dan 30 goede voorlezers deden mee aan de Haagse Voorleeswedstrijd. Zaterdag 18 februari deed Anastasia uit groep 8d mee. De jury gaf haar veel complimenten en vonden haar goed, mooi en duidelijk voorlezen. Maar Cleo Faneyte van de Archipelschool won deze voorleesronde. Een spannende middag in de bibliotheek! Alle lezers kregen een echte Haagse Voorlees Oorkonde.

Nieuwsbrief februari 2017

 

 

 

customisable counter

 

 

donderdag 6 juli 2017

KoffieXL: MARKT XL en presentatie leeswedstrijd groep 4

Wereldtheater leeswedstrijd groepen 4

laatste schooldag schooljaar 2016-2017

Kinderen om 15.00 uur vrij!

vrijdag 7 juli 2017

afsluiting schooljaar!!! Alle kinderen vrij!

Zomervakantie t/m 18 augustus 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.