Afscheid van juf Patricia Noordpool

Swingen, zingen, zoenen en zwaaien....een laaaange laatste werkdag voor juf Patricia Noordpool op Basisschool Onze Wereld. Na 17 jaar heeft ze het besluit genomen terug te gaan naar haar moederland Suriname. Op de laatste werkdag ging ze rond in alle klassen. Veel bloemen, kadootjes, wensen en mooie toespraken in de leerjaren; juf Patricia bedankte na afloop iedereen, personeel, kinderen en de ouders. Ze wenst iedereen een fijne vakantie en...ze neemt ons allemaal in haar hart mee!  Daaaag juf Patricia!

 

 
 
HA? wat jammer dat juf Patricia weg gaat! Ik ben volgens mij een van haar eerste leerlingen geweest 17 jaar geleden. Ik moet toegeven dat de tijd die ik op Onze Wereld heb gehad een heel plezierige tijd was. Juf Monique, juf Marjolein, juf Kitty, juf Patricia, juf Sharita en meester Olaf zal ik nooit vergeten. Kunnen we niet een reA?nie houden met alle oud-leerlingen van de afgelopen jaren? Ik zou het geweldig vinden om iedereen weer te zien na al die jaren. Ik hoor het graag. Groetjes, Adnan (oud-leerling die in 2001 van school ging)
Adnan Iqbal Chaudhry
 
Ik ben helemaal vergeten om juf Patricia een fijne tijd te wensen in Suriname. Bij deze wens ik u veel plezier en geluk toe in Suriname. Ik zal uw verhalen over Anansi de spin nooit vergeten.
Adnan Iqbal Chaudhry
 
Fijne meivakantie juf Patrichia Malak 5b

 

Wat een onvergetelijk feest. Ik ben nog steeds bezig met het verwerken van de indrukken. Lieve leerlingen van onze wereld ik bedank julie en de meesters en juffen van harte voor het mogelijk maken van dit feest.  ik zal jullie niet gauw vergeten. Ik geniet nog na tot ziens. 

groetjes juf Patricia

 

fijne meivakantie juf patrichia  ishak 5b

Hoi allemaal! Ik schrijf even terug. Ik ben nogsteeds in Nederland. Ik houdt wel steeds contact met Azra, Elanur en natuurlijk Doha! Het gaat best goed, ik vondt het niet zo HEEL erg als mijn zusje. Ik mis meester Jamal wel erg, want hij was een goeie meester. Ik wens juf Patricia ook veel geluk in Suriname. Hopelijk zie ik jullie nog, ik stuur wel een video van mijn oom zijn huis en ons huis! Ik mis jullie allemaal 7B! Ik wens veel succes met het voorlopig advies! Enneh.. Agah? We zullen zien als jij Gymnasium krijgt! :'D   Veel groetjes  Zumral, een oude leerling uit 7B

 

 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.