Archief Onze Wereld Schooljaar 2015-2016

 

Groepsfoto's schooljaar 2015-2016

Groepsfoto's groepen 1 en JK
Groepsfoto's groepen 2
Groepsfoto's groepen 3
Groepsfoto's groepen 4
Groepsfoto's groepen 5
Groepsfoto's groepen 6
Groepsfoto's groepen 7
Groepsfoto's groepen 8

 

Schoolreizen en Werkweek schooljaar 2015-2016

SCHOOLREIS groepen 1 naar de Kievit
SCHOOLREIS groepen 2 en 3 naar de Linnaeushof
SCHOOLREIS groepen 4 en 5 naar Blijdorp
SCHOOLREIS groepen 6 en 7 naar de Efteling
WERKWEEK 2016 groepen 8 

 

Website Wereldnieuws schooljaar 2015-2016

De Eerste Schooldag
De eerste zwemlessen
Groepen 1 naar de boerderij
Groepen 2 Herfstwandeling
Kinderboekenweek 2015
Supervrijdag 16 oktober feest met meester Ton
Edukans Dozenactie
Leerlingenraad Onze Wereld
Studenten spelen in het Wereldtheater
Groepen 3 Smakelijk Eten
Groepen 8 Scholenvoetbaltoernooi
Cultuuronderwijs op z'n Haags
SINTERKLAAS Strooipieten
SINTERKLAAS Rommelpieten
SINTERKLAAS Feest vrijdag 4 december
Groepen 3 en 4 Dansen in het Wereldtheater
Expositie Studieklas Bibliotheek Transvaal
KERSTMIS 2015
Website berichten maart 2016
Pasen info 2016..samen vieren!
ARTSCOOL in de prijzen!
Groepen 3 naar de Mesdagcollectie
Pasen en Holi Phagwa 2016
Groepen 1 en 2 Aicha gaat naar Opa
Sportdag groepen 5-6-7
Theaterschool de DJ draait door!
Zomerfeest groepen 1-2-3
Zomerfeest groepen 4
Bezoek synagoge groepen 6
Extra speelplaats Beyersstraat
FABLAB
UTOPIDEE Afscheidsmusical groepen 8
Groep 2b presentatie in het Wereldtheater
Afscheidsavond groepen 8
Welkom bij de groepen 1
Voorlezen in het Wereldtheater
Fijne vakantie!

Vakantie Brievenbus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video Wereldnieuws schooljaar 2015-2016

 

WERELDNIEUWS JUNI 2016 nr.170: Extra speelruimte in de Beyersstraat, zomerfeest groepen 1,2 en 3, programmeren met de BEEBOT van de Bib, schoolreis groepen 4 en 5 naar Blijdorp, afsluiting taekwondo lessen en bezoek aan een synagoge groepen 6, schoolreis groepen 6 en 7 naar de Efteling, schoolreis groepen 1 en de groepen Jongste Kleuters naar de Kievit, taekwondo lessen groepen 3, schoolreis groepen 2 en 3 naar de Linnaeushof, Taal voor Thuis cursus voor ouders, babyfeestje bij groep 2c, FABLABdag op Onze Wereld, laatste presentaties Theaterschool en het kinderkoor, aankondiging afscheidsmusical groepen 8 en voorleeswedstrijden in het Wereldtheater.

WERELDNIEUWS MEI 2016 nr. 169:  Sportdag Zuiderpark groepen 5, 6 en 7, Theaterschool voorstellingen voor alle groepen in het Wereldtheater, het nieuwe Onderwijsmuseum in Dordrecht, groepen 1 naar stadsboerderij de Woelige Stal, groepen 6 bezoeken de Heilig Hartkerk, Dierendokter bij de groepen 3, Cultuuronderwijs op zijn Haags bij de groepen 2 en 8, BoekenChickies uit de bibliotheek, de werkweek in Valkenswaard van de groepen 8, de kalender met alle schoolreizen en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws april 2016 nr.168; Kangoeroe-wiskunde-wedstrijden, Pasen en Holi Phagwa, Groepen 1 en 2 naar het Kinderboekenmuseum, groepen 3 naar Museum Mesdag, juf Anushka stelt zich voor, Art-s-Cool atelierbezoek, meester Seyfettin 25 jaar op school, Groepsfoto's maken, afsluitingen CEES cursussen, voorstellingen in het Wereldtheater, juf Hayat ontmoet Koning Willem en nog veel meer...Wereldnieuws!

WERELDNIEUWS maart 2016 nr. 167: Bekers voetbaltoernooi groepen 7, nieuwe methode Kleuterplein voor de groepen 1 en 2, pilotlessen Cultuuronderwijs op z’n Haags bij de groepen 5, de dozen actie van Edukans, groepen 8 naar de Gevangenpoort, groepen 6 naar museum Beelden aan Zee, uitreiking van de gouden WC-borstel groepen 7, Theaterschool met een nieuwe voorstelling in april, de kalender voor de komende periode, Juf Hannah 40 jaar in het onderwijs en nog veel meer…WERELDNIEUWS!

Bericht van juf Eline: samen met juffen en ouders brachten kleuters uit de groepen 1 een bezoek aan de Haagse markt. Kijk hier naar de video!

Meester Sven heeft gefilmd bij de gymles: De kinderen moeten proberen door te rennen, het papier te laten plakken op hun t-shirt of handen.Als het papier valt, moet je eerst 5 squats maken voordat je verder mag rennen. Hoe harder je rent hoe beter het plakt!!!
De kinderen vonden het super leuk om te doen en waren heel trots wanneer het gelukt was!

Een aantal leerlingen uit de groepen 5 mochten in december 2015 een bezoek brengen aan het ADO-stadion in Den Haag. Ze kregen een rondleiding door het gebouw en een training op het grote voetbalveld. Een bijzonder bezoek!

Leerlingen uit de groepen 3 en 4 presenteerden in december 2015 een prachtige dansvoorstelling in het Wereldtheater!

Wereldnieuws nr.164 december 2015; Strooipieten en Rommelpieten, Lego Wedstrijden, Cultuuronderwijs op z'n Haags, Sinterklaasfeest, Kerst versieren, de kalender en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws nr.163 november 2015; Smakelijk eten bij de groepen 3, Studenten spelen in het Wereldtheater, Scholenvoetbaltoernooi groepen 8, Nieuwsbegrip over gezond eten, Edukans dozen actie, Cultuuronderwijs op z'n Haags, versieren en surprises maken voor Sinterklaas en nog veel meer Wereldnieuws!

Wereldnieuws nr. 162 oktober 2015: Prismalessen, de heg knippen en snoeien, toilettasjes voor vluchtelingen, herfstwandelingen in het Zuiderpark, de nieuwe leerlingenraad, het afscheidsfeest met meester Ton, Roodkapje in het Wereldtheater, Edukans met veel dozen en nog veel meer Wereldnieuws!
 

Wereldnieuws nr. 161 september 2015: de eerste schooldag, vakantieverhalen, nieuwe leesmethode Station Zuid, de eerste zwemlessen, naar de stadsboerderij, schoolmaatschappelijk werk, gymlessen, start theaterschool en CEES cursussen, de nieuwe schoolkalender en nog veel meer Wereldnieuws!

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.