Atelier bezoek groep 7d naar DE BESTURING

 

Op verschillende scholen in Den Haag worden proeflessen gegeven voor een nieuwe vorm van cultuureducatie; Cultuuronderwijs op z'n Haags! Op Basisschool Onze Wereld zijn we aan het mee proeven. Nieuwe lessen met spannende dingen; de leerlingen van groep 7d mochten als onderdeel van de lessen een bezoek brengen aan de ateliers in DE BESTURING; kijken, proeven, voelen, veel rondlopen en vragen stellen aan bijzondere makers....kijk hier alvast naar veel foto's!

Het was zo leuk Inci uit 7d  

Alle lessen worden door de leerlingen, juffen en meesters besproken. Als de nieuwe lessen goed gaan, kunnen er volgend schooljaar meer kinderen en meer scholen gaan meedoen....Cultuureducatie op z'n Haags!  Nog even rondkijken in de BESTURING? Klik hier verder op de websites!

DE BESTURING WEBSITE
Tiddo de Ruiter WEBSITE
Maarten Schenkeveld WEBSITE
Geanne Welles WEBSITE
Catinka Kersten WEBSITE

Reacties, tips typen of je eigen verhaal schrijven? De berichten worden geplaatst op deze webpagina.

Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.