Groep 2b zingend en dansend de wereld rond

De laatste les van 'Cultuuronderwijs op zijn Haags' in groep 2b was een presentatie voor de ouders maar daar was geen tijd meer voor....maar de kinderen hadden het onthouden!  Samen met meester Pieter hebben ze de liedjes van dit schooljaar op een rijtje gezet en op vrijdagochtend 1 juli in het Wereltheater aan alle ouders gepresenteerd. Samen zingend de wereld rond en op het eind mocht natuurlijk iedereen met de kinderen van groep 2b meedansen. Applaus voor alle artiesten!

 Lieve groep 2b, ik ben super trots op jullie. Jullie hebben echt geknald op het toneel. Ik ga jullie heel erg missen en hoop dat jullie volgend schooljaar af en toe nog even komen aanwippen om te vertellen hoe het met jullie gaat. Liefs, meester Pieter, 2b         

 

Zelf ook nog wat vertellen of typen? DAT KAN HIER!
Binnengekomen berichten worden geplaatst op deze webpagina.

Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.