SCHOOLREIS: Groepen 4 en 5 naar Blijdorp!

Vrijdag 27 mei 2016: de groepen 4 en 5 gaan samen een dag lang naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Bijzondere dieren bekijken, een vlinder op je hand strelen, grote vissen die zomaar om je heen zwemmen en lekker spelen in de speeltuin. Circa 17.30 uur kwamen 5 bussen vol leerlingen weer terug in de Scheepersstraat. Met dank aan de begeleiding van de ouders!
 
 ik was  samen met me vrienden  naar de vissen gegaan in de dierentuin  naar de slangen isa rayyaan 4b
 
 Ik ben naar schoolries ge gaan allemaal dieren   Leuwen en oliefant en chieraf   Yasin  5a
 
het was super leuk. we keken naar de tijgers ,ijsberen,slangen en een octopus. we vonden het superleuk en mijn groepje was het beste vond ik. ik wil aan alle meesters en juffen bedanken omdat ze mee waren en omdat we alles mochten doen   SUPER BEDANKT MEESTERS EN JUFFEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 EMIR 4A
 
Het was leuk! en bij de kinderjungle was een grote dolhof glijbaan WAS IKVERDAALD!!!!!!!amazonica (saaiSTE) kinderjungle (leukSTE)
 Loukas 4D
 
Het was supr leuk we hadden olifant tijger ijsbereb ez zevorten zevot 
toen we trug kwamen onze moeders op ons te wachten
melisa groep 5a
 
 
vrijdag 27 mei gingen de groepen 4 en 5 naar schoolreis. het was heel heel heel leuk. we gingen naar blijdorp. de aapen en de olifanten en de tijgers en de leuwen waaren de leukste dieren. bij de vlinders was het heeeel heet. en de krokodilen babys en de krokodilen moeder en vader waaren eng. en de gorilas waaren leuk.  ishak            4B
   
 
Het was heel leuk en ik wel nog een keertje naar Blijdorp gaan. Je had bijna van alle soorten dieren olifanten,vlinders,giraffe en tijgers. Het was lekker weer en we hebben veel plezier gehad. We kwamen in een soort ruimte waar veel vlinders waren en daar was het heel heet. Een ijsbeer kwam bijna op ons af en er waar ook nog slangen ongeveer 2 meter. We gingen ook naar de Vogelshow daar kwamen allemaal vogels op ons af heel leuk!!! SUPER LEUK!!!
Zeliha Yungul 5a
 
 
Nog veel meer foto's en video is te zien in het WERELDNIEUWS!
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.