De Leerlingenraad op Onze Wereld

 

Aangevuld met nieuwe leerlingen is ook de leerlingenraad op Basisschool Onze Wereld weer van start gegaan. De leerlingenraad bestaat uit leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8.  Ze praten mee met allerlei zaken op school, maar geven ook advies of komen met een eigen plan....
De leerlingenraad bestaat dit schooljaar uit: Marveli 6d, Zumral 6b, Safae 6a, Jasper 7a, Safiya 7b, Yaren 7c, Stefan 8a, Ali 8b en voorzitter is Christian uit 8b.
 

Stap op ze af als je vragen hebt of iets wil melden, of stuur ze een bericht via de Brievenbus op de website! Ingezonden berichten worden niet direct geplaatst, maar worden eerst behandeld door de leerlingenraad. Het verslag van hun vergaderingen kun je later wel hier lezen. 

Een Glijbaan op de speelplaats ik verveel me er altijd! En dan Krijgen we lol en Worden we sportief? Hawin 6D 

Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.