ARTSCOOL in de prijzen!

 

 

Al een aantal jaren is ARTSCOOL onderdeel van de naschoolse activiteiten op Basisschool Onze Wereld;  zelf bezig met schaduwfiguren en fotografie in de groepen 3 met aansluitend een bezoek aan een tentoonstelling in het Atrium van Inge van Mill. In de groepen 7 laten ze hun fantasie de vrije loop met eigen objecten en een bijzonder bezoek aan een atelier. 

ARTSCOOL kreeg op 22 maart de landelijke Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit uitgereikt! Gefeliciteerd!    

 

De Aanmoedigingsprijs Culturele Diversiteit is een prijs voor een organisatie die laat zien hoe verschillende culturen met elkaar kunnen omgaan. En die hierin een opvallend resultaat heeft bereikt! 'De jury vindt het mooi te zien dat kinderen met verschillende culturele achtergronden in aanraking komen met kunst en cultuur. Voor sommige culturen is kunst of creativiteit niet iets wat altijd gestimuleerd wordt. Meer weten over ARTSCOOL? Klik hier door naar de ARTSCOOL-WEBSITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.