Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen naar het Omniversum...DINOSAURS ALIVE!De 20 winnaars van de CEES-O-SAURUS wedstrijd mochten maandag 5 november na schooltijd mee naar het Omniversum...daar was een spannende film te zien; DINOSAURS ALIVE. Alle winnaars kregen ook nog een tas met kadootjes mee!
Om 17.30 uur waren we terug bij Basisschool Onze Wereld.

 

Wij gingen gisteren 05-11-'07 naar het omni versum .De kinderen die meegingen naar het omniversum hadden de wedstrijd gewonnen van de zelf gemaakte cees � saurus. We zagen daar een film van dinosaurs ALIVE! de film ging over dinosuarussen die ginngen vechten.2 pantologen vertelden hoe ze opgravingen deeden en hoe ne welke matrialen ze gebruikten.Ze lieten ook zien hoe de dino's er uitzagen.En toen het afgelopen was kregen we een tas met spullen.Een handdoek van 2 meter en een pen en een pennenbakje.
Tarik en Diana 8a
ik was op maandag5november naar het omniversum geweest en een film 3d over dono,s gekeken dinosaurus alive dat was wel heel heel leuk met zn 20en en vooral de botten van de dino,s en de argeologen waren bijzonder maar toen kregen we een bonnetje daarmee kon je gratis eten en drinken halen maar 5.oo uur toen de film voorbij was kregen we een cadau een blauwe tasje met daarin gevuld een handdoek een soort rubbere ding die licht geeft en een mooie blauwe pen en toto slot nog een pepermuntje dus eigen lijk kan je dat wel verwend noemen maar we waren samen gegaan met onderanderen :meester theo meester henk mees rien. maar meester win en meester abdel en juf fariel maar gingen niet mee naar het kijken van de film nouw e k wil zegen dat de cees-o-saurus wedstrijd heel leuk was
groetjews rohit paltoe 6a

Ook nog een stukje kijken van Dinosaurs Alive? Klik hier verder!