Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar de DOEDAG bij HAAGBOUWTwintig leerlingen uit de groepen 8 gingen samen afgelopen week naar HAAGBOUW.
Hoe ligt een dakpan eigenlijk op het dak, hoe kun je het beste een hamer vasthouden en hoe metsel je nou al die stenen in een muur? Doedag bij HAAGBOUW! De leerlingen Can, Mohamed, Murat en Battal uit de groepen 8
waren er ook bij en typten een eigen doe-verslag.

 


we gingen met 20 kinderen, naar stichting haagbouw en er kwammen ook andere schollen.
en gingen met een bus. we gingen timmeren,dakpannen leggen,metselen,en straatje bouwen,sleutel hanger huisje,mobiel houder,en we gingen ook hout boren,en met sement spellen,en we gingen ook op computer een huis maken,can sloech met een hamer tegen zijn vinger en nu heeft hij een blaar hahahaha. en we kregen ook een stichting haagbouw pen. en het was heel leuk.
einde can en mootje 8dHallo,ik ben Murat uit groep 8c. Ik en nog andere kinderen gingen naar de doe middag om 13.05.Dat houd in dat je moet bouwen,het was heel gezellig en ik had een soort sleutelhanger gemaakt in de vorm van een huis.Wij gingen met meester Wim en meester Olaf daar naar toe en we gingen met de bus erheen.Wij gingen daar metselen,dakpannen leggen,sleutelhangers maken en telefoon houders maken.En tenslotte gingen we terug we waren 15:30 terug op school.Het was vlak bij uithof.
Murat gr:8cHallo,ik ben Battal uit groep 8c.ik en andere kinderen gingen 11-02-10 om 13.05 naar de stichting haagbouw.we gingen met de bus.meester Wim en meester Olaf kwamen mee.Er kwam ook een andere school daar naar toe.toen ging ik als eerst dakpannen leggen.Er was een soort dak van ongeveer 3 meter.Daarop ging ik dakpannen leggen dat was echt leuk.daar naar ging ik metselen en dat was ook leuk.daarna ging ik een sleuterhangerhuisje maken daar in kan je,je sleutels hangen.Later ging ik een mobielhouder maken.En dan ging ik een bakje maken.En vervolgens ging ik straat leggen.Je kon ook meer dingen doen maar dat had ik niet gedaan.Om 15.00 gingen we stoppen en gingen we naar de bus.we kwamen om 15.30 naar school en dat kon je naar hius gaan.
Battal 8c

Meer weten over alle opleidingen bij HAAGBOUW?
Klik hier door naar de website!
Website HAAGBOUW