Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minister Plasterk op Basisschool Onze WereldOp maandag 7 april was er hoog bezoek op Basisschool Onze Wereld; minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) kwam een kijkje nemen! Hij wilde graag zien en ervaren hoe het is om op Onze Wereld te leren en te werken. Daarom bezocht hij wat klassen, sprak met kinderen en ging praten met leerkrachten.

 De minister hield even toezicht bij het buitenspelen en kocht wat in het winkeltje van groep 2d. Na het rondlopen door de school wilde de minister wel eens weten wat de juffen, meesters, studenten en bestuursleden goed vinden gaan en wat ze nog graag zouden willen. Het ging over ouderbetrokkenheid, werken en leren op school en waarom het hier
zo'n mooie gezellige school is met zoveel vriendelijke mensen...


Minister Ronald Plasterk vond het erg gezellig en wenste ons allemaal succes met ons mooie werk.
Als hij tijd heeft wil hij graag nog eens terugkomen. Hij is natuurlijk van harte welkom!
Wat doet de minister allemaal? Klik hier verder naar zijn website!
Minister Plasterk website