Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnige Rekenwedstrijd bij de groepen 3Na de smakelijke voorleeswedstrijd afgelopen week, gingen de leerlingen uit de groepen 3 ook nog samen aan een zonnige zomer Rekenwedstrijd! Op het dakterras bij groep 2d deden ze samen een spannende bingo en veel rekenspelletjes....om punten te winnen! En de winnaars kregen mooie prijzen...allemaal gefeliciteerd!

 


ik had ge wonen met bingo ik had en puzel gewonen niet aleen ik
ook andere kindren maar paar niet heben niet gewonen
sara 3a

we geen naar de reken wester we geen irst bikol wie bikol had dan mag je een spel uit kiesen doen geen de reken kider een wetrijd als dejuf een vraag als je de vraag goed hep krij je een pudt doen was het klaar
muhammed 3a

het was leuk ik had gewonen bij rekendag ik krijgde en caduetje ik moest 4 op en rij spelen ik was met sirin we hade gewonen. wij ginen 1 bingo spelen het was heel leuk wij gingen uit dag spel speelen ikwas hele maal bove en toen was ik hele maal boven toen ik boven was ging nimand mij uitdagen.
hakan3d hakan hakan3d hakan3d hakan3d hakan3dimk voon het luek.reekenwestreit
husnaa3d

ik von leuk de reeken wetstreit ik en hakan gin ge wonen en toe gin we kadoo ge greege het was erg leuk erg goet
daag aalemaal sirin3dik ging mee doen met reken westrijd ik hat bijna gewonen maar groep3d hat gewonen
wij kreegeneen boekje heel leuk
danish 3c

de rekenwetstryt van groep 3c en 3d en 3a en 3b het was jamer maar ik kreeg en boekje en het was heel leuk en enog veel geluk kinderen van de groepen 1 en de kinderen van de groepen 2.
camila 3c