Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar de Grote KerkDe groepen 8 gingen verleden week samen naar de Grote Kerk in Den Haag.
Daar was een beroepenmarkt; wat wil je later worden en wat zijn er voor opleidingen?
Stands en veel demonstraties; met een tas vol informatie kwamen de leerlingen weer naar school. Naoual, Sagar en Ural van groep 8c schreven een verslag.

 De beroepen markt was heel erg leuk je kon chips ketingen maken je bloeddruk meten heb ik ook gedaan die van mij was heel erg Goed ! En je kon een dobbelsteen van een blok van houd en dan moest je bijvoorbeld bij 1 kant 1 spijker doen en dan bij een andere kant 2 spijkers enz. En het was bij de Grote kerk het was heel erg leuk dr waren ook andere scholen en dr waren ook poffertjes ! Je kon van alles doen een bloem met een veer maken en verschonen ! Van alles het was super gaaf en leuk !
Groetjes : Naoual Juf Maschja Groep 8c

we waren naar een vmbo markt gegaan je kon daar verschilende dingen doen zoals kappers en schmincken en bloemen maken poffertjes keting van chips maken en technische en je kon iets in pakken en je kon ook zien hoe je een schaak steen kon maken en je kon ook dobbel steen maken en je kon ook kick boxen en ook kijken hoe hoog je bloed stroomt en je telefoonnneren en je kon prijzen winnen zo als mp3
en dat was het sagar en ural 8c