Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WERELDCIRCUS voorstellingen TheaterschoolIn de laatste schoolweek van 2012, vlak voor de kerstvakantie hebben de artiesten van de TheaterSchool samen een circusvoorstelling gemaakt. Alle leerlingen op Onze Wereld zijn in het WERELDTHEATER komen kijken naar het Kerst WereldCircus! Acrobaten, jongleurs, tapdansende pinguins, samen kerstliedjes zingen met de kerstkabouters en nog veel meer...met groot applaus van het hooggeeerd publiek!

 


Was gewoon de bOm theaterschool vooral want ik deed mee
en kerst ontbijt met meester Tim was het leukst Doei..............
Salma 7d

super leuke voorstelling was het ik zou hem nog eens willen zien
taner 5d

echt leuk en het was ook leuk bij de theaterschool
en nog een voorsteling
hbibha 6c (cool)

Ik vondt het perfect super ik gaf mijn zusje al van tevoren een groot succes.
zij doet ook mee aan het Leukste theaterschool met Juf Tamara ennnn Meester Ger
meryem 7c

dit is voor juf Tamara.
juf Tamara je bent een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeele liefe juf je bent goed in tapdansen en u heeft mij een mooie maar ook leuke handendans geleert en bedankt dat we een voorstelling mochten spelen.
sibel 6a

ik vond het super leuk om mee te spelen met de voorsteling ik hoop dat iedereen er van genoten heeft ik vind het super tof om mee te doen aan de voorsteling en volgend jaar nog een spannend hoor als de eerste voorstelling al leuk was wacht dan maar af tot de tweede voorsteling die word ook super dat weet ik zeker ik wens iedereen een gelukig nieuw jaar fijne wereld kerst
berfin.g 8c

het was heel erg leuk
sena 7c

lieve Kubra en Mohamed said
ik vond jullie echt goed . als ik op de theaterschool zat kon ik dit allemaal niet, goed zo ik hoop dat jullie blij zijn zie je kubra en mohamed said je hoefde niet zenuwachtig te zijn. ik geef jullie een 10.
gggggggggggggggggggoooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeedddddddddddddddd
zzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooo
selina 7b

de klein kabouters waar grapig hahahahah!!!!!
saruniya 4d!!!!!!!!

super luek beter dan die van vorge jaar echt waar
ik ga meschien volgende jaar meedoen maar het was echt leuk
en met kabouters was het echt luek en dat ze nog zijde ik wil chocolade melk die was ook luek
en die beertjes die was ook luek kan dit dan anders
doei kawtar zaakouri 7c sopie seggelenWAT EEN PRACHTIGE VOORSTELLING IN ONS WERELDTHEATER .
Een echt WERELDcircus !!!! Knap .
Ik wens alle kinderen , ouders/verzorgers , meesters en jufs fijne feestdagen en een fantastisch 2013
met veel liefde , geluk en vooral gezondheid .
Meester TonTheaterSchool: "WereldCircus"

op 17 t/m 20 December hadden we een voorstelling aan de groepen 1 t/m 8 laten zien. op de eerste dag was ik heel zenuwachtig maar daarna niet meer als ik eerlijk moet zeggen vond ik het heel erg leuk maar jammer dat die weer afgelopen is ik hoop dat iedereen hem leuk vond meester Ger,juffrouw Tamara dank u allemaal wel voor dansles en muziekles hou van jullie doeeeiiii !!!!!!!!!
Aysun 8d (de bom)

het was erg leuk!!!
serkan 6a

Het waren hele leuke voorstellingen.
En de volgende voorstellingen komen er aan.
seymanur 7c (de sterke vrouw)

het was erg leuk knap
ouiam 7a

hallo allemaal
ik vond het echt heel leuk ik had het niet zoo leuk verwacht ik ben dank meester Geer ,juf thamara juf carolien en josa en nog een juf .
irem uit groep 7d

WAS ECHT SUPERRR!!!!!! EN GELLUKIG NİEUWJAAAAAAAAAAAR!!!
BAŞAK 5C

De circusvoorstelling
de kabouters waren echt schattig en op het einde:de stemmen waren echt zacht! Dat vond ik goed! Abdelvahid De happy feet van het tapdansen was ook echt schattig! Abdulsamet De acrobaten vond ik leuk en ik vond op het eind ook leuk: Pavel Bij de kabouters dacht ik eerst dat het echt was en dat ze die jongen gingen doorsnijden vond ik ook heel leuk: Suheyda Ik vind het grappig toen die sterke mannen de gewichten met moeite konden optillen en dat jongetje dat wel goed deed: Yassir De witte handschoenen dans vond ik gaaf en jongleren: Selina Ik vond alles leuk: Raed Ik vond wel alles leuk, had alleen wel graag naar mijn zusje willen kijken: Hudanur Ik vond het eerste leuk met die handschoenen en de kabouters en de gewichten: Derya Ik zag ook witten tanden bij de handschoenen: Tolonay Ik vond het spannend met de slang: Shiva Ik vond het meisje op het vliegende tapijt heel leuk: Eda De knuffeldieren! : Mohammed Heel erg bedankt voor de mooie voorstelling!
groep 7bIk vond de voorstelling heel erg leuk maar ik heb van theaterklas A gezien van Esra is meisje uit mij klas maar Irem doet ook meee zij speelt in theaterklas B maar dus Esra En Esra maar Irem is me bbbbeeesssstttteee vriendin GOED GEDAAN HOOR IREM EN ESRA EN DE REST OOK NATUURLIJK Doooooooeeeeeeeiiiiiiii Hagr 7a IS THE BOMik vint het erg leuk egt knap kindren
ouiam 7aSuper leuk was het bij theaterschool maar wel jammer dat die weer afgelopen is.Ik hoop dat iedereen (alle groepen) het leuk vonden maar ja eind van het schooljaar weer een surprise hahaha !!!
EN NOG EEN GELLUKIG NIEUW JAAR PAS OP MET VUURWERK :P !!
Aysun 8d (de bom)
customisable counter