Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meester Ton wint de Lucas Onderwijs prijs 2010Waarom is meester Ton nooit genomineerd voor de Lucas Onderwijs Prijs? Dat vroeg oud-leerling en inmiddels vader Bilal zich af. Op eigen initiatief - maar ongetwijfeld gesteund door meer ouders van Onze Wereld - heeft hij directeur meester
Ton Hendriks genomineerd. Vrijdag 16 april werd de uitslag bekend gemaakt...

 LUCAS ONDERWIJS PRIJS

Op vrijdag 16 april mocht ik de Lucas Onderwijs Prijs in ontvangst nemen .Ik vind het wel heel bijzonder dat ik door een ouder genomineerd werd en dat er blijkbaar vanuit de ouders/verzorgers zo veel waardering en vertrouwen is. Hartelijk dank daarvoor. In mijn werk probeer ik me steeds te laten leiden door de slogan :
ONZE WERELD MAAK JE ZELF .....MAAR OOK SAMEN.

En dan vooral door dat laatste . Je moet het samen doen.
Alleen kun je niet zo veel en bereik je ook niet echt iets.
Je hebt enthousiaste leerlingen , betrokken ouders/verzorgers , een deskundig team en een goed bestuur nodig.
Dus.......... DE LUCAS ONDERWIJS PRIJS is van ONS ALLEMAAL !!!!!!

Meester Ton
Vrijdag 16 april was de feestelijke uitreiking op Basisschool de Regenboog aan de Linnaeusstraat 12 in Den Haag. Fans en toegestroomd publiek voor de genomineerden: Ton Hendriks (Onze Wereld) Leonie van Leeuwestijn (Meander) Kees van der Hoeven (Stanislascollege) en leerlingen van de dansgroep (Zandvlietcollege)Bilal, vader van Sa�d uit 2a en Semih uit 1d en zelf ook oud-leerling vindt het nodig. Directeur Ton Hendriks moet in aanmerking komen voor de Lucas Onderwijs Prijs. Op de vraag waarom antwoordt Bilal: �Het is onbegrijpelijk dat dit nog niet eerder is gebeurd. Al 38 jaar is meester Ton de directeur van Basisschool Onze Wereld. Al 38 jaar betekent hij heel veel voor de kinderen in Transvaal, hun ouders en verzorgers en daarmee ook voor de wijk. Iemand die met zoveel overtuiging en betrokkenheid leiding geeft aan ��n van de grootste scholen van de Lucas hoort zo�n prijs te krijgen.�

Dit werd nogmaals beklemtoond in het juryrapport en met applaus ontvangen; meester Ton Hendriks is de winnaar van de Lucas Onderwijs Prijs! Hij mocht een helemaal nieuw beeldje in ontvangst nemen en een geldbedrag in een envelop. In zijn toespraak bedankte meester Ton iedereen en gaf aan dat hij het geldbedrag ter beschikking wil stellen aan het Kanker Bestrijdings Fonds. Gefeliciteerd meester Ton!Meester Ton kreeg na afloop natuurlijk nog meer kadootjes, bloemen en zoenen!