Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KINDERBOEKENWEEK.....SAMEN AAN TAFEL!De hele KINDERBOEKENWEEK lang kwamen alle leerlingen op bezoek bij
Pizzeria Nostro Mondo in de aula. De directeur van de bibliotheek was er ook, muziek van Don Vito en natuurlijk heerlijke pizza's van Mario. Deze keer niet om op te eten, maar om op te zitten en te luisteren naar een paar smakelijke verhalen over kronkelspaghetti, olifantensoep, vogeltjespastei en een kippenkwis....AAN TAFEL!

 


Hallo wij ging naar muziek er was meester theeo en meester riem ze gingen grappig dingens doen meester theeo ging spageti spugen dat was grappig .en meester riem ging de boeken in de oven leggen en meester theeo ging pizza,s naar ons gefen was niet echte pizza ,s.dag dag dagggggggggg
aysegul en mehtap 6c


ik vont het donderdag heel leuk
halima 4b


kinderboeken week is leuk en grrapig want meester jamal zegt altijd kinderkoeken week omdat het over eten gaat en bij meester tim mochten we een rechept mee neemen en dat was bij tech nis lezen dus dat was niet lezen maar lekker eten llllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anass 7b

Het was heel leuk met die kippetjes en meester Rien en meester Theo.
Ze waren heel grappig bezig. En meester Theo las nog een boek van Roald Dhal en Saide mocht ook lezen. Wij vonden het ook heel leuk om op de grond te zitten op de gekleurde neppe pizza's. En die boeken verbrand waren.
En als laatst kregen we een chips.
Tugce, Saide, Tolunay k
het was heel leuk bij de kindboekweek maar we gin ook een kwis doen en we ge op een kaar toen zite en het was leuk en en was heel leuk en we ge grapge ding doen
mohamed groep5a
KINDERBOEKENWEEK Met Meester Teo, Rien en Nico.
Hallo ik ben Can Uit 7c, hallo ik ben anouar uit 7c
De klas van meester Tim!

Woensdag middag Om 10:00 zijn wij als groep naar het aula gegaan voor een speciale
Show van meester Teo, Rien en Nico. Het was een spanende show want meester Teo was meester Teo niet, en meester Rien was meester Rien niet!
Raar he!!?
Ik zal het jullie in het kort vertellen. :
Meester Teo (Meneer bobbel) Was een directeur van het bibliotheek Transvaals Verandert. En meester Rien (Meneer Mario) was ook anders, hij was de baas van de Italiaanse pizza bij de paulkruggeplein. Samen hadden ze een bijzondere show over het kinderboeken week.
In het Kinderboeken show, Hadden we een quiz over Eten, Drinken en snoepen. We hadden 3 kandidaten. Anoaur, Selen en Ikram. De drie kandidaten kregen per goede vraag een Soepstengel. En wij (Klas) moester op een pizza zitten!! Gaaf he! Nie echt pizza's maar kussens! Na afloop kregen we chip als bedankje van meester Nico.
Dit was onze verhaal! XXX!
Can & anouar Uit 7c!We gingen naar muziek daar was meester Rien en meester Theo ze gingen toneelstuk.Over een deructeur en een pizza bakker spellen toen zij de pizza bakker ik geef jou een glasje casis toen zij de deructeur oke de pizza bakker gaf hem een glasje cassis. Maar de pizza bakker gaf hem weer een lijstje van pizza en de deructeur zij geef mij een pizza nummer 26.Maar de pizza bakker gaf aan hem 26 ZITPIZZA geen eetpizza.En toen ging iedereen op een zit pizza zitten maar behalve meester Theo En meester Rien en juf sopie maar toen ging meester Theo 4 kinderen kiezen voor een kwiss spel.Semih Malika Dogan en Begum gingen spelen met die kwiss spel. Maar toen was er iets raars uit de boom gekomen een zak chips en meester Rien ging het opeten gemeen maar toen gaf meester Rien een hele doos chips voor onze klas maar zat wel 30 zakken cips in. En toen ginge we weer naar de klas was wel heel leuk zij iedereen en toen gingen we werken en cips eten te gelijk.
ahmed 5a

Aan Tafel met kinderboeken week!!!!
Hallo wij zijn Leyla en Melisa.D!!!

Meester Thoe,Rien en Mees Nico ze gingen een toneenstuk spelen. Meester Theo spelde de rol van de directuur van Bibiliotheek TRANSVAAL. En meester Rien was de kok van een Italyaanse pizza RESTAURAND. We zatten op zit pizza"s! We deden ook een kippen quiz en de kinderen die meededen waren:Selen,Ikram en Anouar. De winaar was Ikram geworden!!! Op het eind kregen we twee grote zakken chips voor onze hele klas. Het was heel erg leuk en gezelig!!!!!!!!!! Groetjes van:Leyla en Melisa.D 7c
we gingigennaar een verhaal liusteren.
en we gingen op en pidzaziten. meester rinen en meester tejogingen een tornoj spelen. iemand moest gebaren en de kinderen die bijde kippen moesten het raden en wie het rad koe kje en toen.kregen we een doos met cjips.
chaimae 5a

We gingen naar muziek we deden een kippen quiz we kregendat was leuk iets van meester ring en op het smartbort zag ik lekker eten en de helen groep zat op een pizza meester Nico ging muziek en maar het was wel leuk er was ook rook en door meester Ring want hij deden de tas van meester Teo en erin zat leuken boeken om te lezen en niet om te koken iemand moet gebaaren doen en de kinderen moesten het raden wat die deden maar aleen de kinderen met de puiz moet het raden.
Dogan 5aWe gingen naar het muziek lokaal maar omdat het kinderboeken week was gingen 2 meesters gingen toneel spelen En een meester had numer 26 besteld van een pizza maar de pizza bakker dacht dat dat de bibilotheek derecteur 26 pizza,s hat besteld en toen ging de derecteur biginnen met eten maar het waren allemaal zit pizza,s om te zitten en toen gingen de bakker en de derectteur hadden de zitpizza,s uitgedeeld en toen gingen we op de zit pizza,s zitten ik en een jongen hadden boeken gebracht en toen gingen de derecteur het boek lezen van de griezels en toen ginen 4 kinderren een qwis doen en telkens als ze de vraag wisten mochtn ze op een kip knijpen en als het goed was mochten ze een stok koek en als ze het niet wisten was het een puublik vraag en de derectuer had een paar boeken mee gebracht en zij tegen de bakker kun je deze boeken ergens zetten en toen zij die jaa toen ging de bakker de boeken inde ofen doen end ...........
gizem groep 5a