Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juffen en meesters samen jarig.....Een ochtend vol spelletjes met de juffen en meesters in de groepen 6. Mooie taarten, gebak en kadootjes, limonade en ook nog samen een film kijken! De juffen en meesters vierden samen hun verjaardag...gezellig! Ayse en Eylem uit groep 6b schreven een feestelijk verslag.

 De juffen en meestersdag van groep6b
Woensdag 2 juli was het juffen en meestersdag.
We kwamen op school en rond kwart voor 9 we moesten een tweetal maken. Daarna kregen we bekers met smarties.Maar 1 van de tweetal moest bij zijn spelletje blijven. En die ander ging lopen om meer of minder smarties te winnen of verliezen.En we konde spelen tot 10.00
Na het spelen gingen we een film kijken.En ondertussen aten we chpis en chocola. En toen de film was afgelopen gingen we eerst alles opruimen.We vonden het heel leuk.
We danken aan alle meesters en juffrows.
Ayse&Eylem groep6b