Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meester Martijn geslaagd!In september 2009 is Martijn Greiner op Basisschool Onze Wereld komen werken als taakleerkracht bij de groepen 6...nog druk aan het studeren en LIO gedaan. Afgelopen vrijdag had hij zijn eigen Supervrijdag op de PABO...hij is afgestudeerd
en is nu een echte meester. Gefeliciteerd meester Martijn!

 Op "Supervrijdag" ben ik afgestudeerd aan de Pabo van INHolland Den Haag. Ik heb de verkorte deeltijd Pabo gedaan en ben nu na precies 2 jaar klaar. 2 jaar geleden besloot ik om mijn commerci´┐Żle baan langzaam maar zeker in te ruilen voor een baan in het basisonderwijs. Vroeger had ik al eens iets met onderwijs gedaan en mijn 2e graadsbevoegdheid biologie gehaald. In september 2009 ben ik op "Onze Wereld" komen werken als taakleerkracht voor groep 6. Tegelijkertijd mijn LIO gedaan in groep 6C en gelukkig is dit ook nu nog elke maandag en dinsdag mijn klas!