Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Tropisch Regenwoud in Den HaagDe groepen 8 kregen in het Museon aan de Stadhouderslaan in Den Haag
een warme les over het Tropisch Regenwoud; wat is dat eigenlijk, wat voor dieren vind je daar en wat is daar allemaal te zien en te beleven? Can van groep 8a en Savrana, Lindon, Yeter en Buket uit groep 8b waren erbij.

 

Donderdag 10 mei gingen we (8a) naar de museon. Het ging over het tropische regenwoud we hadden allemaal leuke dingen we moesten een opdracht doen op een blaatje en we moesten op de muren kijken voor het informatie en van daar konden we het antwoord vinden het was heel leuk we zagen allemaal soorten dieren die in het regenwoud leven en toen aan het einde gingen we nog een film kijken over het tropische regenwoud over wat de dieren daar doen en welke soort dieren er leven en toen was het klaar en we hadden nog een 1 min over en toen moesten we twee kikkers vinden die in het nepboom waren en ik had er een gevonden en piraye had eentje gevonden en toen waren we klaar gingen we naar de bus om weer terug te gaan naar school. en dat was mijn verhaal tot ziens :-)
veeeeeel groetjes can kaya 8a

we gingen naar de museon en het ging over tropisch regenwoud we kregen les van een vrouw ze ging allemaaluitleggen wat je allemaal tegekomt in de regenwoud netzoals dieren,planten,enzo...en we kregentoen een blaadje en daarop stonden allerlei vragen op die moesten we maken
en toen gingen we met de bus naar huis en dat was het doeii
Savrana en Lindon groep 8b

Wij zijn donderdag naar het museon gegaan.het ging over tropische regenwoud we hebben een leuke les gehad.We hebben heel veel dingen geleerd over de dieren daar en de planten daar.
De juffen daar vonden ook dat we goed opletten.
En we hebben ook vragen gemaakt over het tropische regenwoud en we hebben ook in een nagemaaktte boom kikkers gezocht en er was er eentje die echt was en die andere kikker was nep en dit was het tot de volgende keer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yeter en Buket 8b