Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De groepen 3 gingen Mee op ZeeAlle groepen drie zijn met de bus naar het Museon geweest. Daar kregen ze een leuke en leerzame les van een kapitein...die vertelde van alles over kwallen, krabben, vissen en zeepaardjes en er was veel te zien over het leven onder en boven water...alle leerlingen van de groepen 3 gingen 'Mee op Zee'.

 


We werden welkom geheten door de kapitein van het Museon. Zij was op zoek naar een zwarte kist en vroeg of wij wilden helpen met zoeken. We moesten wel even zwemmen, maar uiteindelijk is de kist gevonden. Midden op de zee! Daarna nam de kapitein ons mee heel diep onder water. Daar maakte zij de kist open.
Er zat een heel mooie grote schelp in.De kapitein vertelde van alles over de dieren die in de zee leven. Over de verschillende soorten schelpen en slakkenhuizen, over kwallen, krabben, vissen en zeepaardjes. Ook maakten we zelf nog een tentoonstelling van schelpen. Aan het einde van de les mochten we nog een keer zwemmen in de zee en zelf ontdekken welke dieren er allemaal in de zee leven.