werkweek 2002 Valkenswaard
De leerlingen van de groepen 8 van Basisschool Onze Wereld gaan elk jaar samen op werkweek.
Dit jaar gingen ze naar Valkenswaard van 14 t/m 17 mei 2002. Van elke dag zijn er hier foto's te zien!

FOTOALBUM 14 meiFOTOALBUM 15 meiFOTOALBUM 16 meiFOTOALBUM 17 mei

 

Dinsdagmorgen, 14 mei 2002. Al vroeg stond de speelplaats in de Brandtstraat 80 vol met goedgevulde koffers, tassen en rugzakken. De groepen 8 van Basisschool Onze Wereld gaan op werkweek! Met een bewolkte lucht werd bijna alles in 2 bussen geladen en konden de ouders alle kinderen uitzwaaien�..


Richting Eindhoven begon de zon te schijnen. Zijn we er al? We zijn er bijna!
Via Utrecht, de afsluitdijk en het pontje bij Texel kwamen de bussen prachtig op tijd aan bij de jeugdherberg Harba Lorifa in Valkenswaard.
Eerst werd met z�n allen de omgeving verkend; waar zijn we eigenlijk?
Na een flinke (nog) zonnige wandeling door de bossen kon worden gestart met een sportdag op een groot veld midden tussen de boerderijen. Eerst wat motregen en daarna flinke regenbuien deden ons eerder terugkeren dan was gepland. Gelukkig had iedereen droge kleren bij zich en was er genoeg te doen in de jeugdherberg. En lekker eten�


Verder naar FOTOALBUM 15 mei


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.