Bezoek uit ZoetermeerDe kinderen van Basisschool Jakobsvlinder in Zoetermeer waren donderdag 13 maart 2014 lekker vrij! Alle juffen en één meester hadden een studiedag. Ze kwamen op bezoek bij Basisschool Onze Wereld. Ze wilden graag kijken op een andere school. Misschien kunnen ze leuke ideetjes opdoen of nadenken over hoe zij met de kinderen aan het werk willen.

 

Ja ,ik ben trots op de vriendelijkheid en gastvrijheid van onze kinderen !!

Bedankt !  Meester Ton

Meester John Huiskens en meester Victor vertelden over onze school en liepen daarna de hele school door. Het team van de Jakobsvlinder wist niet dat zo’n grote school ook zó rustig en gezellig kon zijn. En wat doen alle kinderen vriendelijk! Of de volgende dag de kinderen in Zoetermeer iets zullen merken, weten we natuurlijk niet. Maar de juffen en die ene meester zijn wel weer een stukje wijzer geworden. Ze hebben in korte tijd heel wat van Onze Wereld gezien.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.