Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen naar ScheveningenZe moesten wel zelf alles regelen.....dat is gelukt en meester Tim ging mee! Samen naar Scheveningen om even weg te waaien op het strand, een hapje eten en drinken en spannend in het donker met 3D bril kijken naar de film SPYKIDS. Een echt dagje uit met leerlingen uit groep 7c!

 leuk 4d!!!!!!!!!!!!
die brillen moeten ook altijd zoo groot zijn he
ramazan 7c

woensdag ginge wij naar pathe scheveningen Jurvany,Ikram,Hakan,Shiraaz,Aghaaz,Beyza,Meester Tim en ik Srmanur naar de film SPYKIDS 4D het was heel leuk!!!!!!!!!!!!!!
Semanur 7c

Halo onzewereld.
ik{Aghaaz} Semanuar,Shiraaz,Hakan,jojo{Jurfani}Beyza
Ikram en meester Tim gingen alemaal naar de bioscoop.De film heet:
SPY KIDS 4D. en het was gaaf met geurkaart en 3D bril. Wij gingen naar
Spui naast Secheveningen. Maar voordat we naar de bioscoop gingen waren we bij Burgerking de MC (mcdonnels)was dicht. DeGEURKAART NM 1was lekker nm 2 was lekker nm3 was vies nm 4 was lekker nm 5 was lekker nm 6 is lekker de helf nm7 was ieuw! nm 8 lekker je moest er bij zijn END
aghaaz groep:7cik ging naar de bioscoop en toen naar de mackdonald
met ikram ,semanur,hakan,beyza en aghaaz en msster
en dat was super leuk !!!!!
Shiraaz 7c


customisable counter