De groepen 3, 4 en 5 houden deze laatste weken hun eigen leesfeest en voorleeswedstrijden in het Wereldtheater! Na de voorrondes en veel oefenen in de klas mochten de beste lezers uit de groepen 5 gaan voorlezen voor alle kinderen en een deskundige jury! Alle voorlezers kregen een eigen medaille en de winnaars een lekker leespakket. Lang zullen we lezen....allemaal gefeliciteerd!

De groepen 3 hebben dit jaar veel geleerd en gelezen en dat mochten ze samen nog een keer laten horen en zien op hun eigen LEESFEEST in het Wereldtheater! Woorden maken, zinnen dansen en tot slot in de klas lekker aan de lettersoep! Lees en eet smakelijk!

 

Als laatste kwamen de groepen 4 voor een echte voorleeswedstrijd naar het Wereldtheater....na veel oefenen in de klas moest door een deskundige jury van leerlingen uit de groepen 7 de beste lezers worden uitgekozen...spannend! Alle lezers gefeliciteerd!   

Reageren of feliciteren? Klik op de brievenbus en stuur je bericht!

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.