Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afsluitingen CEES cursussenIn de laatste schoolweken vonden de allerlaatste afsluitingen plaats van de VSD-CEES-cursussen. Onder grote belangstelling van de ouders en familie, werden er demonstraties en presentaties gegeven in de leerjaren, in de gymzaal of werd er lekker meegebouwd met Technisch Lego. De cursussen werden afgesloten met een certificaat voor alle deelnemers!

 


Kinderen uit de groepen 5 en 6 sloten de cursus in de Kinderboerderij af met een echte zonnige dieren-kwis; leerlingen uit de groepen 6 gaven een spetterende Taekwondo presentatie in de grote gymzaal, kinderen en ouders van de groepen 3 bouwden prachtige dingen van Technisch Lego en tot slot showden de meiden uit de groepen 6 hun kleurrijke, gemaakte rokken! Allemaal een fijne vakantie!

customisable counter