Blij met Jou...expositie in Den HaagVrijdag 5 september gingen de Art-S-Cool leerlingen van het afgelopen jaar samen met een aantal leerlingen uit de groepen 8  naar het atrium; daar stonden alle nieuwe beelden opgesteld en was de onthulling van een groot sokkelbeeld! Dan door naar het Buitenhof voor een speciale Art-S-Cool tentoonstelling 'Blij met Jou'  samen met een fototentoonstelling over 'Vergeten Kinderen'  Een bijzondere middag!   
 

 


Het was een hele leuke expositie  En heel leerzaam Youssra 8b

Het Vergeten Kind zet zich in voor 32.000 kinderen die noodgedwongen opgroeien in sobere opvangcentra. Ze geven deze kinderen een kindvriendelijke leefomgeving waar ze kunnen spelen en mee kunnen doen aan vrolijke activiteiten waardoor ze weer gewoon kind kunnen zijn. Lees er meer over op de website www.hetvergetenkind.nl Het werk van Art-S-Cool sluit hier naadloos op aan; de leerlingen van Basisschool Onze Wereld hebben afgelopen jaar meegewerkt aan de portretten voor 'Blij met Jou!'
Meer weten? Klik hier verder naar de website van Art-S-Cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.