Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 op zoek naar een nieuwe school....Leerlingen van de groepen 8 brengen in hun laatste jaar op Basisschool Onze Wereld geregeld bezoek aan het voortgezet onderwijs. Het Varias College ( voorheen Johan de Wit ) was het eerst aan de beurt; Mahmoud en Nevziye van groep 8a typten een uitgebreid verslag.

 

alle kinderen van groep 8 die een basis beroepes onderwijs hebben gescoort gingen naar de Varias college voor een open dag. we gingen kijken of we mischien op die school kunnen gaan in schrijfen ,want het is hun laatste jaar dus dan moet je weg van je school gaan waar je nu op zit .Toen we er aan gekomen waaren zij een meneer julie zijn welkom dus we gingen naaar binnen .die meneer bracht ons naar een hele grote lokaal. En daar had hij zich voorgestelt en vertelede waarom deze school Varias college heten ,omdat de school eerst de Johan de wit hete ze heben de naam gegeve omdat er meer scholen de zelfde naam haden daarom heben de school Varias college gegeven .

Maar toen hij het ons had uitgelegd geningen we door er was een juf die ons naar een andere kamer had gebracht gingen wat doen je mocht een sectoor kiezen en iedereen had een sectoor gekozen.En als je opdracht had gedaan gingen we het afsluiten dus toen gingen we naar de andere kamer waar we eerst waren en die man zij dank je wel dat julie zijn gekomen en doei!!!!!
mahmoed groep 8a


We ging met 30 kindere of soow naar varias college en daar na ging een meester iets vertelle over die school en adviese en daar na ging 8a en 8b met een juffrouw en 8c en 8d met een juffrouw we ging naar een lokaal en daarna ze ging frage wat wielje doen vorbeeld ik heb techniek gedaan ik heb met papier een dobelsteen gemaak en daarna ging wij weer naar andere lokal en die meester ging door vertelle en die zij als je daar je best doet dan gaat je advies hoog en in die school ze wereken in een week 32 uuren dat dat was het.
nevziye 8a
Meer weten?
Klik hier verder naar de website van het Varias College