Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek wethouder van EngelshovenOp maandag 4 oktober bijzonder bezoek op school: de nieuwe wethouder van Onderwijs in Den Haag Ingrid van Engelshoven kwam even kennismaken op Onze Wereld. Als nieuwe wethouder van Onderwijs wil ze graag de scholen in Den Haag leren kennen. Ze kreeg een korte rondleiding door de school en ging daarna praten met het bestuur en de directie over de wensen van Basisschool Onze Wereld.

 
Samen met de gemeente gaat Onze Wereld een plan bedenken over het aanbieden van extra lessen aan kinderen na schooltijd. In het WereldNieuws! heeft ze aangeboden om een les te komen geven over het gemeentebestuur en het werk van een wethouder...dus deze wethouder zien we zeker terug op Onze Wereld!Kijk ook naar de VIDEO bij het WERELDNIEUWS!