Woensdag 8 juli 2015....afscheidsavond van de groepen 8 met de musical 'KRANTASTISCH' voor een volle zaal met ouders, juffen en meesters. Applaus voor alle medewerkers! Samen kijken naar de video van de werkweek, een afscheidslied van de juffen en meesters en tot besluit zelfs een ijsje van meester Ton!

Lieve kinderen en ouders/verzorgers , 19 december 2014 was mijn laatste werkdag op Onze Wereld. Ik had bij mijn terugtreden aangekondigd dat er nog een afscheidsfeest zou komen . Door diverse omstandigheden kwam dit er echter niet van . DIT FEEST ZAL WAARSCHIJNLIJK IN SEPTEMBER PLAATSVINDEN .Mijn vrouw en ik waren blij een uitnodiging voor de afscheidsavond te ontvangen , zodat we in de gelegenheid waren afscheid van jullie te nemen . Wat hebben we genoten van de musical, optredens en dansen . Knap hoor . Het was indrukwekkend en we waanden ons in een theater ergens in Parijs of New York . Wat een mooie kleding en wat een prachtig decor . RESPECT ! Iedere dag als ik een krant lees , zal ik terugdenken aan KRANTASTISCH . Ook zijn we in deze veel dank verschuldigd aan de meesters en jufs en hoewel meester Wim er niet bij kon zijn , voelde ik aan alles dat meester Wim een belangrijk aandeel had in de voorstelling . We waren in gedachte bij hem en zijn gezin .Tot slot wens ik jullie nogmaals een fijne vakantie en veel plezier en succes in het VO en bedank ik de ouders/verzorgers voor het in mij gestelde vertrouwen in al die mooie jaren . Meester Ton

Donderdag 9 juli de echte laatste schooldag...de leerlingen van de groepen 8 mochten even uitslapen. Daarna bezoek in de klas van meester Victor, meester John en meester Hans; alle leerlingen kregen een getuigschrift mee en een dvd helemaal vol met WERELDNIEUWS van hun eigen 8 jaren op Basisschool Onze Wereld! Daaaaag allemaal en een fijne vakantie!

Reageren? Klik op de brievenbus en stuur je bericht!

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.