Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drummen met Cesar Zuiderwijk in RotterdamJe hebt het vast al eens gehoord...elke week drummen Giovanni en Akshay uit groep 8b samen met meester Henk in de aula. Afgelopen zondag gingen ze samen naar drumkampioen Cesar Zuiderwijk bij FeedBack in Rotterdam!

 
Zondag 24 September 2006
Gisteren zijn we naar een voorstelling van Ceasar Zuiderwijk geweest in Feedback in Rotterdam.Je kon er film�s kopen en stokken zowel boekjes. Er waren gratis snoepjes en er was gratis drinken zoals:Koffie,warme chocolademelk en water.

Ceasar maakte veel grapjes want zijn jongensdroom was om clown te worden. En hij deed kleine drumsolo�s ,veel trucjes en liet stokken de zaal in schieten en liet zien hoe je een stok maakt.
Nadat we de show hadden gezien,gingen we met de aardigste meester van de school nog even naar Mc donalds,en gingen weer naar huis. D�t hadden we gisteren gedaan!
�n het was leuk!Groetjes Giovanni & Akshay