Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstfeest 2008: Kerstexpositie en KerstverhaalAlle groepen hebben in de week voor de kerstvakantie een bezoek gebracht aan hun eigen kerst-expositie in de speelzaal in het schoolgebouw nr.87. Samen met de schilderijen en met heel veel sterren vertelden meester Theo en meester Rien het wonderlijke kerstverhaal en meester Nico maakte daar mooie kerstmuziek bij...
met op vrijdagochtend een extra kerstspel voor de ouders!

 
Met dank aan alle juffen en meesters en kinderen, die al de mooie kerstschilderijen en sterren hebben gemaakt en de raamschilderingen van de leerlingen van TransArt. Toen iedereen buiten kwam, was er een lege kerststal...maar gelukkig waren Jozef en Maria en hun bijzondere baby in de buurt, ook de 3 koningen, een herder en veel schaapjes... en samen zongen we nog een kerstlied.
Op vrijdagochtend speelden we nog een keer het hele kerstspel voor de ouders!
Allemaal ook nog te zien in het WereldNieuws in januari 2009!
Nog even zingen? Klik hier voor het kerstliedje!