Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe SchoolGids mee!Vakantiedagen, lesmethodes, personeel en klassen, adressenlijsten...alle informatie over Basisschool Onze Wereld is te vinden in de nieuwe schoolgids! Iedereen heeft deze week een nieuwe schoolgids meegekregen. Geen gids in huis? Kom er nog gauw een halen of bekijk hier online de hele schoolgids!

 


In de Schoolgids van Basisschool Onze Wereld veel praktische informatie: de namen van het bestuur, het personeel, de schooltijden, de vakanties en een adressenlijst van instellingen waar u als ouder of verzorger mee te maken kunt krijgen. Elk gezin ontvangt aan het begin van het schooljaar een nieuwe schoolgids...toch nog geen schoolgids thuis? Vraag snel een exemplaar bij de meester of juf in de klas!

De SchoolGids 2012-2013 is ook hier te downloaden
(pdf-bestand)IK VIND HET SUPER LEUK DAT WE EEN SCHOOLGIDS HEBBEN GEKREGEN.
VEEEEEEEEEEEEEEEEL LEZEN DUS.
EN ER ZIT OOK VEEL INFORMATIE IN IK HEB OOK EEN SCHOOLGIDS GEKREGEN.
IK GA HET LEZEN
KIRAN 7A

customisable counter