Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Communiceren doe je samen....Met het Haags Cultuurmenu gingen de groepen 7 afgelopen week naar het Museum voor Communicatie; mobieltjes, msn en internet...het lijkt helemaal niet meer op de apparaten die vroeger werden gebruikt werden om te communiceren. Telex, typemachines, een oude telefooncentrale, hoe werkte dat vroeger allemaal?

 
we gingen vrijdag naar de museum.
het ging over wat ze vroeger hadden bijvoorbeeld:een telefooncentrale enz.
sommige mochten geluiden opnemen en sommige foto`s maken.
het was heel leuk in het musaum ik hoop de andere kinderen ook doei
Anouska 7c juf nikky

Wij zijn op Vrijdag 28 November naar Het Museum van communicatie.Het was heel leuk.We gingen naar oude apparaten kijken.We hadden tweetallen.En we gingen posters maken,we gingen folders maken,en we gingen geluidopneme.En toen kwamen we weer naar school.
Groetjes,Prinsilio 7BWe zijn naar het museum comminicatie geweest.we hadden 3 groepjes.dat waren:de folders,de affiches en radioberichten we waren naar de ingang gegaan.er daar zag je allemaal televisie`s met mensen erop. ze praatte niet maar ze comminuceerden wel.
we zagen allemaal oude dingen bijjvoorbeeld als:een magnetron die een radio is,het oude telefoon centrale,de oude brommer,het oude postkantoor, de oude typ machine(zeg maar computer).en nog veeeeeeeeeeeeeeeel meeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!
het was heel leuk
sherien en soraya groep 7d

We goingen 28-11-08 naar de Muzeum voor comunucatie we gingen zagen oude voorwerpen.ummm telefoon,radio,enzo...En toen ginen we naar een film kijken een man die ging praten over oude voorwerpen. en dan moest je opdrachten doen met een tweetal.Ik was met habib wij gingen een radio opdracht doen je moest 2dingen kiezen dat geluid maakt dan moest je opnemen. en als je klaar was mocht je proefjes achtig doen.
Memet 7bHet Museum van COMMUNIECATIE.Was heel erg leuk.
En leerzaam.Het ging over vroeger.Hoe ze daar met elkaar gingen telefoneren.wij hebben ook een film gekeken over vroeger.De juffrouw van het Museum.
gaf ons een opdaracht die wij moesten uitvoeren.
en wij mochten zelf een opdracht uikiezen.
En wij hadeen radio bericht uigekozen.
Wij moesten twee oude spulletjes over COMMUNIECATIE kiezen.En wij hadden Telex en telefoon uitgekozen.En wij moesten een verhaal over Telex en telefoon maken.
En dat was het EINDE
Chaima En Gizem 7b

Ik ging naar het museum. Het ging over vroeger oude dingen.De spullen waren antiek.Je zag hoe ze het ging vai dem post. Je zag ook een oude antieke totsen bord. En je zag ook hoe ze vroeger gingen bellen
er waren alle maal nummertje zo ingewikkeldt. Maar het was wel leuk.
syranos 7d

we gingen naar de museum we moesten een soort van speurtocht doen over hoe het vroeger was het waren met 2 juffrouwsje moest met een andere kind die speurtocht doen er waren 3 groepen de folders,de affiches,de radioberichten het was heel leuk en er waren nog veel meeeeeeeeeeerrrrr.
soraya 7d

Groep 7b ging op 28-11-08 naar de comnicatie museum.We moesten folders maken in een tweetal,en een poster maken,en een radio opnamen.5 twee tallen gingen een radio opnamen doen ,en 5 twee tallen gingen een poster maken ,en 5 twee tallen gingen een folder maken .Over oude dingen.bijvoorbeeld de oude postkantoor
sabita 7b

Meer weten? Klik hier verder!
Website Museum voor Communicatie