Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CULTUURMENU: groepen 5 naar het KinderboekenMuseumDe groepen 5 hebben inmiddels allemaal een bezoek gebracht aan het KinderboekenMuseum in Den Haag. Daar was de expositie 'Geheimen in het KinderboekenMuseum' Een speurtocht langs kamers van schrijvers, soms leuk en soms best eng.....de leerlingen schreven zelf over hun bezoek en maakten foto's!

 
We zijn naar het letterkundigmuseum geweest.En het was heel erg leuk.We hadden een blad gekregen waar allemaal vragen op staan.We moesten naar kamers gaan om de vragen te kunnen beantwoorden.En ze hadden ook andere kamers maar daar mochten we de laatste tien minuten in.En toen moesten we weer naar school.Dat was jammer.
Tot de volgende keer. Smahane 5c


we gingen met onze klas naar de kinder boeken meusum we moesten opdrachten maken we hadden het over de drie schrijfers paul van loon + jacques vriens + Francine Oomen we gingen naar verschelende kamers van de drie schrijfers daar kon je alle andwoorden van alle opdrachten vinden er kwamen ook ouders van drie kinderen we moeste allemaal in een groepje een groepje van 6 en twee groepjes van zeven
senna 5b

we gingen gistere midag naar het museum. het ging over drie schrijfers. de eene shrijfer paul van loon was mijn lievelings schrijfer. want hij ging alemaal enge ding doen over het griezelbus. en je kon veilig zoenen. niet lip op lip een andere manier.en ik weet wat paul van loonse geheim is hei praat met kikkers en het was heel heel leuk
groetjes abdullah 5a

we gign naar het meusem
we moest spelen toen gige we naar de griezelbus
en we kregen snoep
montassir 5c

het kinderboeken meuseum was leuk en ik heb wel veel geleerd en de kamers waren leuk en het was ook ver bijna uit denhaag en het was spannend en we kregen een snoepje en toen ginnen we de opdrachtte maken en het was heel leuk
mehraj groep 5


KINDERBOEKENMUSEUM
we gingen met de hele klas naar de kinderboekenmuseum alleen yusuff niet wandt hij was ziek en bij de kinderboekenmuseum gingen we met gropen van vier we gingen zinder juffen en er waren drie schrijvers daar over ging de museum:paul van loon \ jacqeus vriens \ francine oomen ze hadden ook en kist en daar in zaten de spullen van meester jaap en de hotel of so iets en griezelbus daar waren die spullen die kist had ook een sleutel en daarna gingen we rond kijken we moesten de vragen beandwoorden en dat lukte bij ons bij sommige en trouwens ik zat in de groepje van assia derya en sila en ik ik was de leider:)
grotjes buse 5c

hallo,
we zijn bij het kinderboekenmuseum geweest.
toen we daar waren kreeg je een blad met een potlood.
ken je een paar boeken deaar had je kamers met de naam weerwolvenbos,griezelbus enzovoort.
op dat blad staan vragen die bij de kamer horen.
die moet je beantwoorden.
yuri 5cIk was met mien groep naar koning kluke meuseom het ging over sgrievers poul van loon ,fransin en jac vriens.
het was hel leuk er was een verote banan er waren engen dinge
raif 5b

ik was gisteren naar de museuem geweest met mijn groep het was echt leuk! we mochten in de beroemde kamers van de schrijfers Paul van loon en Francine oomen Jacques vriens de kamer van paul van loon was echt eng je had die skelet van de griezelbus en die pet die hij op had je had daar in de kamer een lag en kist en daar was een skelet ik schrok me een hoedje! en daar om de hoek was nog een klein kamertje daar had je allemaal knoppen je had vragen en als je het wist dan moest je een van die knoppen drukken als het fout was dan ging die skelet praten allweer en ik mocht eens niet een van die knoppen drukken omdat ik bang was maar we gingen naar een andere kamer en daar was meester jaap de klas daar had je een bord en aan de andere kant stonden knoppen je moest eerst lezen en dan moest je op de knop dtukken maar je moest wel naar de plaatjes kijken want daar had je toch vragen!! toen je ging lezen en daar stonden plaatjes en naast die plaatjes stonden knoppen van a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v x y z stom he! ik weet ook niet waarom er de alfabet stondt en toen ging de bel en dan moesten we in een rij staan en we gingen naar beneden en dan gingen ons jas op hangen en dan lekker in de bus we gingen in de bus een half uur rijden maar het was wel leuk in de bus en ik en mijn vriendin die naast mij zat had het niet naar zijn zin die had niemand niemand om te praten en haar beste vriendin die was met haar ruzie en ik ging haar troosten dit was het dan doei!

PS toen we nog in de meseuem waren toen hadden we nog opdrachten te doen eigelijk moesten we de opdrachten doen we kregen de blaatjes om mee naar huis te nemen klaar mooi he!.
suna 5a

Mijn groep ging naar de museum het was erg leuk we gingen steeds in kamers maar we hadden ook groepjes ik had buse assia en sila mijn vriendinnen wij moesten steeds iets zoeken in de kamers het was erg leuk en we waren naar de weerwolfenbos ge gaan maar het was een kamer.Het was erg leuk maar we gingen ook naar andere kamer.
Derya 5c
we gingen naar het kinderbeoken museum en een mevruow in het kinderbeoken museum ging ons rond leiden ze heet mout toen gingen we naar boven we kregen een blaadje en daar op stond op vragen van de schrijfers van bevoorbeeld poul van loon en nog veel meer en toen gingen we 6 groepjes van 4 en we moesten met ons groepje naar een kamer van een schrijfer ons groepje ging eerst naar de kamer van meester jaap we moesten eerst de geheim van meester jaap vinden en toen moesten we die spelletje van meester jaap spelen en toen gingen we naar poul van loon daar was ook een geheim en nog veel meer kamers
assia 5c

ik vond het een leuken muneum en we mochten een zoek toch maken maar we moesten toch weg we haden een andwoorden blad gekregen en ons blad van de zoek tocht en we mogten naar allen maal kamers en somege waar en eng.
eyup 5c


ik heb de kamers van : paul van loon en francine oome er was een kamer die heel eng je kon in de kamers kijken wat er in zat en er het was heel leuk bijna iedereen van de klas wilde daar slapen ik was met :safier baran samya enik
chandni 5cMeer weten of verder speuren?
Klik hier verder naar de WEBSITE van het KinderBoekenMuseum!