Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's maken en bekijken in het FOTOMUSEUMEen aantal leerlingen uit de groepen 8 gingen samen met meester Hans en juf Maschja naar het Fotomuseum in Den Haag. Daar waren natuurlijk veel bijzondere foto's en fotocollages te zien en ze mochten ook zelf foto's gaan maken. Anderson, Ugur, Yusuf en Can schreven over hun bezoek aan het Fotomuseum.

 


We gingen naar fotomuseum. Daar werd 2 groepen gemaakt. E�n groep ging foto's maken en de andere groep ging foto's bekijken. Ugur:ik was de eerste groep en we gingen foto's maken,we waren met 2 kinderen verdeeld en gingen foto'maken. Anderson:ik was de tweede groep dat foto's ging bekijken,er was een foto die ik leuk vond. Het waren vrouwen in bikinie's en dat vond ik heel leuk. ugur:nadat ik foto's heb gemaakt ging ik foto's bekijken. Anderson zei tegen mij dat er een foto was waar er vrouwen in bikinie waren maar ik wilde de foto niet zien. Anderson:toen ik klaar was met foto's bekijken ging ik foto's maken. ik ging met twee jongens.We gingen foto's van elkaar maken,en dat was leuk.
ugur:toen we klaar waren gingen we naar de bus. het was gezellig. Anderson:ik vond het ook.
groetjes van ugur en anderson 8d
Donderdag 15 maart gingen we met 16 kinderen naar het Fotomuseum.
Om kwart voor negen gingen we uit school en we gingen lopen naar De la reyweg we gingen met de dubbeldekker naar het fotomuseum.
Toen we daar aankwamen wachtten ons daar twee vrouwen die maakten twee groepen van 8 kinderen. Meester Hans ging met de andere kinderen en juf Maschja met de rest.
De ene groep ging foto`s bekijken en gingen toen in een grote zaal en daar moesten we kiezen wat de beste foto was. De jongens hadden gekozen voor de kopstoot van Zinedine Zidane.
En de meisjes voor de aardbeving in pakistan.
En de andere groep ging foto`s maken en tips geven een van de tips waren: als je een foto van onderaan maakte was het stoerder en dat heette de kikkersprong en van bovenaan heette het vogel.

Toen de andere groep klaar was met foto`s bekijken en die andere met foto`s maken gingen we wisselen. Toen beide groepen klaar waren gingen we met hetzelfde dubbeldekker terug naar school. We waren 11:00 uur op school. En daarna begonnen we met rekenen.
En de fotomuseum was erg leuk.
Yusuf & Can uit groep 8bMeer weten? Klik hieronder door op de websites!
Fotomuseum Den Haag
Fotografie Wikipedia
Fotografie museum Amsterdam
Nederlandse Fotovakschool