Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Warm en Werelds KerstconcertEen Warm Werelds Kerstconcert op Basisschool Onze Wereld! Alle leerlingen zongen woensdag en donderdag mee het met kinderkoor in de aula. Het Kerstverhaal werd voorgelezen en veel leerjaren hadden al acties gehouden voor War Child. Elk concert werd afgesloten met het schoollied....stralen als een ster.....

 WAT HEB IK GENOTEN VAN HET KERSTCONCERT . HET WAS WERELDS ! RESPECT !
IK ZAG VEEL TALENT EN KUNST / ART . DANS-, ZANG-,VERTEL- en SCHILDERKUNST .
VEEL DANK AAN DE KINDEREN en DE MEESTERS GER, RIEN en THEO .
MEESTER TON
Meester Ton kwam geregeld op bezoek; hij had een mooi schilderij gekocht van Dominica en een sjaal bij de groepen 6 en ook bij de groepen 1 had hij een kunstenaar ontdekt. Leerjaar 3 had zelf in elke klas een kleine markt gehouden en bij de groepen 1 werden prachtige kettingen verkocht.In januari 2010, na de kerstvakantie is er een aparte DVD te koop van het kerstconcert.
Die gaat 5 euro kosten....de opbrengst van de DVD gaat ook naar WarChild!