Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 op zoek naar een school.....De leerlingen van de groepen 8 moeten een keuze gaan maken naar welke school ze straks gaan; veel scholen binnen het voortgezet onderwijs houden Open Dagen. Samen zijn ze met de tram op bezoek geweest bij verschillende scholen in de regio Den Haag; kennismaken, een korte rondleiding en meedoen met de lessen taal, houtbewerking, electriciteit of wiskunde....

 Hallo Beste Kinderen, (vooral groep 8)
Wij gingen samen met paar kinderen van onze klas en een paar van de andere klassen(groep 8) samen naar het Edith Stein. Eerst kregen we een rondleiding door de school.. We kregen lessen.. de eerste les was: Scheikunde.. WE MAAKTEN GEL! alleen liep de mijne slecht af :( ik deed er teveel kleurstof in. er moesten maar 3 druppels en ik deed er 6 :D.(ahmet van 8d deed dit) Daarna kregen we Pauze. Na de Pauze gingen we naar een speciale les: Het Oude Egypte (WAT TOEVALLIG, HADDEN WE OP SCHOOL OOK!) We moesten daar Hieroglieven ontcijveren.. Het was best lastig, moesten we toegeven.. je moest zelfs je eigen naam in hieroglieven schrijven!! veel te moeilijk om die irritante hieroglieven na te tekenen!!! NIET ECHT IETS VOOR ONS! Vervolgens gingen we terug met de tram.. HET WAS ERG DRUK!!! IK BLEEF WAST ZITTEN TEGEN DE RAAM!! eindelijk toen die hatelijke tramreis klaar was gingen we met de vertrouwde schoolbus terug naar de beste basisschool van Den Haag!!!

Ahmet 8d en Ilias 8d.hallo alemaal
we gingen vandaag op scholenbezoek wij waren naar corbulo en we deden best wel leuke onderdelen zoals met hout,elektrichitijd,biologie,wiskunde en nog veel meer maar het leukstevonden adem,uygar en tayfun HOUTBEWERKING.wij hebben heel veel lol gehad met de 1e,2e,3e en 4e klassers.we werden verdeelt en rondgelijd dor allerlij kinderen van de school corbulo college.er was ook een anderen school gekomen en veel verteld door de kinderen.
uygar,tayfun en adem 8a
Wij waren naar corbulo college geweest. Juf Nancy en meester Olaf waren er ook er bij. Wij gingen met de tram. Het plaats was bij Voorburg. Wij kregen eerst iets om te eten. En daarna hadden wij begeleiders gekregen. Wij gingen eerste naar het techniek lokaal. Daar maakten wij soort draaimolentjes. En toen hebben wij rond leiding gekregen door het school. Het was een leuke school. Toen de rondleiding voorbij was, gingen wij eten. En daarna gingen we met de tram naar school.
Door:Sumeyra&Ebru 8B
Nog even rondkijken op de scholen?
Klik hier verder naar de websites!
...Edith Stein College......Diamant College...Corbulo College...Segbroek College...Wellantcollege...De Populier...Scholengroep Den Haag ZuidWest...Prismacollege...Mediacollege...