Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brieven schrijven voor ValentijnsdagIn allebei de schoolgebouwen van Basisschool Onze Wereld waren versieringen en veel wenskaarten gemaakt voor Valentijnsdag, zaterdag 14 februari 2009. Vrijdag werden alle wensbriefjes uitgedeeld en ging ook een groep leerlingen naar het zorgcentrum Transvaal in de Beyersstraat om daar lieve kaartjes te brengen..

 Waarom bestaat valentijnsdag? Omdat als een mevrouw of een meneer is die getrouwt zijn en ze willen het fieren dan kunnen ze
bij valentijnsdag fieren.
Waarom is het zo belangrijk?omdat ze niet vergeten.
Kubra en Asli 6b

hahah
ik heb zo veel kaarten gekregen voor valentijn !!!!
leuk mees paul veel beterschap shireen 8bNa afloop kregen alle leerlingen ook limonade en een warme loempia...mmmm!
Foto's en video zijn gemaakt door Kubra en Asli uit groep 6b en Kemesha en Tuba uit groep 8a...en weet je dat Raif uit groep 5b wel 22 Valentijnbriefjes kreeg en juf Marloes ook een hele mooie kaart naar groep 5sssss had gestuurd?
Allemaal nog te zien in het komende WERELDNIEUWS!


Meer Weten over Valentijnsdag?
Klik hier verder!
Geschiedenis Valentijnsdag Wikipedia
Feestdag Valentijnsdag