Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OpleidingsSchool verwelkomt nieuwe studentenVrijdag 1 februari 2008 ging een hele nieuwe groep 3de-jaars studenten van de Pabo INHOLLAND op Basisschool Onze Wereld van start. Zij gaan samen met hun praktijk-begeleider in de klassen aan de slag. Maar eerst...kennis maken met elkaar, met de leerlingen en de juffen en meesters...In de EngelenBewaarderskerk naast Onze Wereld kregen de studenten gelijk al hun eerste college onder leiding van Alex van Emst.

 Precies 1 jaar geleden ging de OpleidingsSchool van start. Toen gingen - na een feestelijke opening en een toespraak van de (destijds) minister van Onderwijs, mevrouw van der Hoeven - 12 studenten van de Pabo INHOLLAND van start in de OpleidingsSchool. Uit deze groep gaan 9 studenten verder op Onze Wereld als LIO-stagaire. 10 nieuwe Pabo-studenten van INHOLLAND kwamen vandaag naar Onze Wereld; na koffie en koek eerst een kijkje in de klassen...De nieuwe studenten gaan onder verantwoordelijkheid van hun praktijkbegeleider in de klassen aan de slag. Maar eerst...even rondkijken, kennis maken met elkaar, met de leerlingen en de juffen en meesters...In de EngelenBewaarderskerk naast Onze Wereld kregen de studenten gelijk al een hele dag college onder leiding van Alex van Emst.Op het eind van deze dag kregen de nieuwe studenten een DVD met alle toespraken van verleden jaar bij de start van de OpleidingsSchool. Juffen en meesters die de studenten hebben geholpen in de klas kregen allemaal mooie bloemen. Daarna konden ze samen nog even napraten over deze eerste dag op de OpleidingsSchool. De studenten zie je volgende week weer in klas...