Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 2: lekker gezond in het MuseonAlle leerlingen van de groepen 2 van Basisschool Onze Wereld zijn deze maand met de bus samen naar het Museon geweest. De kleuters kregen les over gezond eten en drinken en vooral hoe je zuinig met je eigen lijf moet omgaan...puzzelen, wegen, meten en veel borden vullen met gezond eten!

 


Eerst even door het Museon naar de juiste ruimte lopen. Onderweg kwamen we allerlei spannende dingen tegen, zoals een giraf en zijn skelet op ware grootte, een reusachtig beest, wat gelukkig nagebouwd was en niet echt meer was en............een naakte oervrouw...De les zelf kregen we van Felien of Feddo. Dat zijn 2 handpoppen die voor het eerst naar school gingen.. Ze zijn ook pas net 4 jaar. Wij hebben hun geholpen met het gezond vullen van hun rugzak. Verder mochten we zelf even als dokter spelen en zelfs met een stetoscoop naar ons hart luisteren.We werden gewogen en gemeten en hebben lekker gepuzzeld en veel gezonde borden gevuld met eten!
Een gezonde dag in het Museon voor de groepen 2!