Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorrondes Cruyff Courts 2011Verleden jaar allleen met een jongens-team; dit jaar deden een jongens- en meisjesteam mee aan de Cruyff Courts! De dames wonnen deze keer de korte voetbalwedstrijden op het Tenierplantsoen in de Schilderswijk en mogen dus volgende week weer verder spelen...alvast gefeliciteerd! Klik verder voor foto's en voetbalverhalen!

 Hoi spelers CRUYFCOURT -toernooi ,
Wat ben ik trots op de inzet en sportiviteit van onze jongens- en meisjesteams ! En dames gefeliciteerd .
Knap dat jullie doorgaan naar de stedelijke finale ! Veel succes volgende week woensdag .
Meester Ton


woensdag 16 maart 2011
Dit jaar doet Onze wereld weer mee met de Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 voetbaltoernooi.
Van 13:30-17:00 op het Pleintje Teniersplansoen arriveerden onze helden van Onze Wereld.
We vonden het heel erg leuk en spannend,we waren allemaal zenuwachtig voor dat we waren begonnen en we konden niet wachten!!! de jongens knokten voor de 1e plaats maar jammer genoeg zijn ze niet door naar de halve finale. De meisjes zijn wel door naar de volgende ronde en spelen: woensdag 23 maart 2011.

Hup Onze Wereld Hup Meisjes Pak De Cup.
Randa en Dzenis uit 8D!!!!
heey wij gingen 15-3-2011 naar het cruffy corts met 2 team's 1 team waren jongens en 1 waren meisje de jongens haden 3 wedstijden gespeelt en de meisjes 4. de jongens moesten als 2e spelen. ze speelden tegen palet wij speelden 0-0 en de meisjes gingen ook tegen palet en jaja de meisjes haden gewonnen met 1-0 onzewereld en de jongens 2e wedstrijd tegen spring bok haden we verloren met 0-1.en de meisjes gingen tegen de standpunt toen haden ze weer 1-0 gewonnen. en ja de meisjes werden 1e en de jongens 4e maar elke wedstrijd duurt maar 5min en er zijn geen uit en dit was het en ja jammer voor de jongens maar de meisjes zijn wel door naar de volgende ronden.
muhammed 8bGister gingen allemaal groepen 8 van andere scholen tegen elkaar voetballen. Van onze school hadden we 1 meisjes team 1 jongens team. Op school gingen ze zich eerst aankleden als Onze Wereld voetballers.Toen we gingen vertrekken van school om daar heen te gaan leek het wel een feest we liepen met vlaggen en spandoeken en de voetballers hadden hun Onze Wereld kleren aan. Toen we daar eindelijk aankwamen was iedereen wel opgewonden over het voetballen. Toen de meisjes gingen spelen hadden ze al gelijk succes ze wonnen 1-0 allemaal door onze aanmoedigster Yasmina die de hele tijd met vlaggen stond te wapperen. En de jongens hadden ook heel goed gespeeld maar ze hadden wel hele goeie tegestanders. Uiteindelijk waren de meisjes van onze school nummer 1 geworden dus volgende keer moeten ze weer spelen, voor de rest was het een hele gezellige dag met vooral veel ijsjes en voetballen en heerlijk weer.
hadeer 8BHallo allemaal!
Op woensdag 16 maart gingen een paar meiden en jongens naar het Teniersplantsoen om mee te doen aan Cruyff Courts. De jongens van Onze Wereld hadden eers een wedstrijd tegen T'Palet, elke wedstrijd duurde 5 minuten. Toen de jongens klaar waren, was de uitslag 0-0. Toen moesten de meisjes ook tegen T'Palet. Na 5 minuten was de eindstand 1-0 voor Onze Wereld(de meisjes)!!!! Na een paar wedstrijden moesten de jongens weer spelen tegen Springbok. De uitslag was 1-0 voor Springbok:(:(:( Na ongeveer 40 minuten moesten de meisjes weer spelen tegen Standpunt. De uitslag was 1-0 voor Onze Wereld!!!! Na ons moesten de jongens weer spelen. Dit keer was 0-0. En toen moesten de meisjes nog 2 keer spelen, 1 keer tegen T'Palet en nog 1 keer tegen Standpunt. De uistlagen waren: T'palet - Onze Wereld 0-0, Standpunt - Onze Wereld 0-1 voor Onze Wereld!!! De jongens hadden jammer genoeg de andere wedstrijden niet gewonnen..
Toen de jongens naar huis gingen, moesten de meisjes wachten op de prijsuitreiking. WE WAREN DOOOORR!!!!JOEHOEEEEE. De volgende wedstrijd is op 23 maart. Wens os succes:):):):) Dina 8b

Meer weten over de wedstrijden en de Cruyff Courts?
Website Cruyff Courts