Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sssssst.....leeswedstrijden in de groepen 3 en 4Spannende leeswedstrijden in de groepen 3 en 4! In de groepen 3 werd Jiyan Kaya de winnaar met op de 2e plaats Bersu en Gizem. Bij de groepen 4 werd Suna uit groep 4b de allerbeste lezer. Alle andere deelnemers aan de leeswedstrijden kregen natuurlijk ook nog een prijs. Alle lezers gefeliciteerd!

 
Ik von het leuk mo met het lees westei mee te doen en het was zoo spanet om meete de doen maar ik von het jamer dat ik ver loren had.
Romano van groep4chet was leuk ik heb schrjijvpotloot en etwie en 2 schriveten ge kreegen
yusuf 4c

hallo ik heet ivania ik ging mee doen met de lees westred maaar ik hat verloren en het leukst vond ik dat dat mijn moeder erbij mogt zijn. wat ik niet leuk vond was dat ik ver loren had maar ik kreeg nog wel eeen prijs een teken boek en een etwie en een map waar in ik mijn papieren kon zeten.
groetjes van ivaniaaaa 4c

Leeswedstrijd groepen 3
het was spanend maar we heben heelaas niet ge wonen
maar ale andere groepen heben ze best ge daan maar wij ook hoor
maar groep 3c cihan had gwonen
groejes Gizem groep 3a

Hoi wij zijn Chaimae en Murat uit groep 4a.
We deden aan een leeswedstrijdt. we hebben ons best gedaan.
Murat had zijn best gedaan.en de gedicht van Murat heete ik ben kwaadt.


Leeswedstrijd groepen 3
ikwiddastgizemginwinen
groep 3a, Denny

We heb westrijc was leuk we hebn niet gewon
ezgi groep 3b