Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Einstein...sneller dan licht!De bussen stonden klaar op De La Reyweg...de groepen 6 en 7 brachten als laatste dit schooljaar een bezoek aan theater de Regentes in de Weimarstraat in Den Haag. Daar keken ze naar een voorstelling door theatergroep Het Filiaal over tijd en en ruimte; het leven en werk van Albert Einstein...sneller dan licht!

 
wij gingen naar de thater en daar gingen 3 mannen en 1vrouw het toneel spelen en het toneel ging over Albert ijnstein en daar ging in de beging was albert een baby en hij was 4 jaar en zijn moeder ging tegen hem praaten en toen ging hij terug praten want hij kon op zijn 4de jaar al praten en hij ging ook naar school en toen moesten zij naar hun plaats gaan maar albertijnstien gin wel naar hem plaats maar hij deed niet mee met de les en want hij ging eve droomen. want hij wou met de licht gaan vliegen.en de meester zij dat wat de hele klas moest gaan schrijfen moest hij 200 keer schrijfen.
en toen had hij dat gedaan. en toen gingen alle kinderen mee denken.
chaimae:6d
op 11 april was ik naar een theater geweest we gingen naar de voorstelling einstein sneller dan het licht.In het begin vond ik het leuk maar aan het eind begreep ik er niks van ,want ik zie iets van drie einstein tegelijk maar het was wel heel grappig en het zingen en dansen was wel leuk ookal snapte ik daar ook niks van toch vond ik dat ze her prima hebben gedaan

Amina 6cWe gingen met de klas naar de bus lopen en toen waren we bij de bus toen moesten we een plek zoeken en toengingen we rijden naar de theater en toen gingen we naar binnen en toen kwaamen we naar een plek waar we moesten zitten en 15 min gingen we lopen naar de zaal en toen gingen we een plek zoeken en de man ging wat vertelen en toen begon ze met de toneel beginnen over albert ijnstijn die sneller dan de licht is en toen waren ze bij school en toen kreeg hij straf van zijn meester en toen ging hij niet naar school en toen zijn oom had hem een boekje gegeven en toen moest hij lezen van zijn oom want hij had hem niet uit en toen ging zijn vrouw weg van huis en de burgemeester van Engeland was dood en toen vonden de mannen een brief op die man ze tafel maar de burgemeester was al dood en toen gingen ze vaaren en toen waaren ze weer in Zeland en ze werden blij dat ze er weer warenen toen kwamen we naar school en gingen we werken.
tufan 6D

-foto's voorstelling theatergroep het Filiaal-
Meer weten? Klik hier door naar de website!
Voorsteling Einstein Sneller dan het licht
Albert Einstein Wikipedia
De Man die de tijd veranderde
Sterrenkunde Albert Einstein
customisable counter