Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thema maand april 2008: RESPECTHet thema van de maand april 2008 is RESPECT. In het schoolgebouw op nr. 87 hebben de groepen 1 een speciale hoek ingericht en op nr. 80 de groepen 5. Wat is RESPECT? Op SuperVrijdag 18 april gaat het ook over RESPECT. Klik verder en de leerlingen vertellen je zelf wat RESPECT is...en er komen elke week weer nieuwe filmpjes bij!

 


Wat vertellen leerlingen van Onze Wereld zelf over RESPECT? Klik op de naam en het filmpje start!Het thema van de maand april 2008 is RESPECT. In het schoolgebouw op nr. 87 hebben de groepen 1 een speciale hoek ingericht en op nr. 80 de groepen 5. Wat is RESPECT? Op SuperVrijdag 18 april gaat het ook over RESPECT. Leerlingen vertellen je zelf wat RESPECT is...en er komen elke week weer nieuwe filmpjes bij!